Madalyalı Öğrenciler Başkan Kara’dan Da Tam Not Aldı

Madalyalı Öğrenciler Başkan Kara’dan Da Tam Not Aldı

16. Uluslararası İstanbul Gastronomy Festivali'ne katılarak 1 altın 2 gümüş madalya kazanan öğrenciler, Çatalca...

Madalyalı Öğrenciler Başkan Kara’dan Da Tam Not Aldı
16. Uluslararası İstanbul Gastronomy Festivali'ne katılarak 1 altın 2 gümüş madalya kazanan öğrenciler, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.
 
22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenen 16. Uluslararası İstanbul Gastronomy Festivali'nin ' Mutfak Günleri' yarışmasına katılan Çatalca İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencileri Beyza Soydeğer ve SimayBaşdaş, okul müdürü Sevinç Çorbacıoğlu ve öğretmenleri Alan Şefi Harun Albayrak ile birlikte Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret etti.
 
Başarılarının devamını diledi
Tüyap 16. Uluslararası Gastronomi Festivalinde,büyük bir başarıya imza atarak 1 altın 2 gümüş madalya kazanan öğrenciler, aldıkları madalyalarla katıldıkları ziyarette maharetlerini sergiledikleri ikramlarını Başkan Cem Kara’nın da beğenisine sundu.
 
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrenci ve öğretmenlerinitebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Bu tür yarışmaların Türkiye ve dünya gastronomi kültürüne yeni şefler kazandırması yanı sıra Türk mutfağının dünyada daha çok tanınması için köprü görevi üstlendiğini belirten Başkan Cem Kara, gençlerinde eğitim ve mesleki gelişimine katkı sağladığının altını çizdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler