Geleceğin Aşçılarından Anlamlı Etkinlik

Geleceğin Aşçılarından Anlamlı Etkinlik

dnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, Çocuk Esirgeme...

Geleceğin Aşçılarından Anlamlı Etkinlik  
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan çocukları ağırladı.  
 
Öğrenci ve öğretmenlerin eşliğinde mutfağa giren 11 çocuk, hünerlerini sergiledi. Minik şef adayları, makarna, fajita, meyveli krokanlı pancake ve çikolatalı sufle yaptı. Yaptıkları yiyecekleri afiyetle yiyen öğrenciler, aşçılık deneyiminin mutluluğunu yaşadı. 
 
Çalışma Sürdürülecek
İkram Hizmetleri Programı'nda ders veren öğretim elemanları ve öğrenciler, başarılı bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attı. Öğretmenler, okullarında toplumsal sorunların farkında olan, sorunlara ilişkin çözümler üretebilen ve çözümlerin birer parçası olan duyarlı bireyler yetiştirmenin öncelikli hedefleri arasında olduğunu dile getirdi.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile işbirliği içerisinde çalışmanın sürdürüleceği ifade edildi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler