Gecenin Sürprizi Turgut Özal'ın Şef Aşçı Torunu Uğur Ekren

Gecenin Sürprizi Turgut Özal'ın Şef Aşçı Torunu Uğur Ekren

Anne ve babasınınki bir zamanlar Türkiye’nin en çok konuşulan aşkıydı. Zeynep Ö, ailesinin karşı çıkmasına...

Mey-Diageo’daki Koltuk Değişim Gecesinin Sürprizi Turgut Özal'ın Şef Aşçı Torunu Uğur Ekren Oldu
Yıllarca Mey’in kaptan koltuğunda oturan ve emekli olan Galip Yorgancıoğlu’nun veda gecesi merhum Cumhurbaşkanı Turgut Ö’ın torunu Uğur Ekren’in varlığıyla ilgi çekti.
 
Cumhuriyet'in haberine göre Turgut Ö’ın kızı Zeynep Ö’dan olan torunu Uğur Ekren’in şef aşçı olarak konukların karşısına çıktı. Ö, Sabancı Müzesi içindeki MSA’nın şefliğini yapıyor. Yaptığı işi sevdiğini anlatıyor. Ekren, dedesinin evini taşırken, kendisi ile ilgili çizilen karikatürleri sakladığını gördüğünü anlattı. 
 
“Onları pek severmiş, ne kadar anlayışlı olduğunu insan bugün daha iyi anlıyor. Hatta arada çıkarıp bakıp gülermiş. Ben şimdi onları kendi evime götürdüm. Duvarlara asacağım” dedi.
 
Anne ve babasınınki bir zamanlar Türkiye’nin en çok konuşulan aşkıydı. Zeynep Ö, ailesinin karşı çıkmasına rağmen Asım Ekren’le, namı diğer ‘Davulcu Asım’la 1985’te evlendi. Skandallar durmuyor, gazete manşetleri sürekli onlardan bahsediyordu.
 
Turgut Özal'ın ve bir zamanların renkli first lady’si Semra Ö’ın torunuyla ‘Konsolos’un mutfağında karşılaştık. İzzet çapa’nın geçen hafta İstanbul’da açtığı ‘fine dining’ restoranda çalışan 28 yaşındaki şef Uğur Ekren, ailesini ve işine olan tutkusunu anlattı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler