DoubleTree By Hilton Fırsatı Değerlendirdi

DoubleTree By Hilton Fırsatı Değerlendirdi

Horeca Fair Ege Uluslararası 4. Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı ve...

Double Tree By Hilton Fırsatı Değerlendirdi
DoubleTree by Hilton İzmir Airport katıldığı Horeca Fair Ege Uluslararası 4. Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı ve Horeca Fair Ege 4. Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarı’nda lezzet şovuyla da beğenildi. 
 
Adnan Menderes Havaalanı’na sadece 2 km ve Fuar İzmir’e 7 km uzaklığıyla İzmir seyahatlerini unutulmaz bir deneyime dönüştüren DoubleTree by Hilton işansanlarına sunduğu imkanların yanısıra turistik ziyarette bulunanlar için de taze, lezzetli ve sağlıklı seçeneklerle eğlenceli bir konaklama imkanı yaşatıyor. 
 
DoubleTree by Hilton İzmir Airport Oteli, katıldığı Ege Uluslararası 4. Mutfak Ekipmanları ve Ev dışı Tüketim Fuarı Ege Şefler Yarışmasında birinci oldu. Mutfak ekibi Hüseyin Yanar, İdris Özgen, Ozan Arslan ile birinci birinciliği kazanan şefler mutluluklarını ‘keyifli bir ödül’ olarak değerlendirdi. DoubleTree by Hilton şefleri böylece elde ettikleri başarılara yeni başarılar ekleyeceklerinin sinyalini verdi. 
 
Şehrin ve bölgenin yüksek potansiyeli ile konaklama sektörüne, gastronomiye ve Türkiye’nin marka değerine büyük katkı sağlayan bu fuardan, 2 yılda 4 Madalya ve kupalar alarak mutfaktaki başarılarını perçinledi. Ekibin fuardan birincilikle dönmesinin kendilerini gururlandırdığını söyleyen DoubleTree by Hilton İzmir Airport Genel Müdürü Elif Yurdakan ve mutfak şefi İlhami Dinç, bu başarılarını ileriki yıllara taşımak ulusal ve uluslararası yemek yarışmalarının daimi katılımcıları olmak istediklerini belirtti. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler