Taşpakon Genel Başkanı Gökhan Tufan Çankırı Ziyareti

Taşpakon Genel Başkanı Gökhan Tufan Çankırı Ziyareti

Taşpakon Genel Başkanı Sn.Gökhan Tufan beraberinde Taşpakon Genel Başkan Başdanışmanı Sn. Öner Çulfaz, İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Sn.Emre Geyikçi...

Taşpakon Genel Başkanı Gökhan Tufan Çankırı Ziyareti
Camiamızda Aşçı Dernek Federasyon çalısmalarından Taşpakon Genel Başkanı Sn.Gökhan Tufan beraberinde Taşpakon Genel Başkan Başdanışmanı Sn. Öner Çulfaz, İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Sn. Emre Geyikçi ve Çankırı Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Sn. Eyüp Ölmez ile birlikte Milli Mutfak Hareketi kapsamında Çankırı'da bir dizi temaslarda bulunmuştur. 
 

COĞRAFİ İŞARETLER

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Muammer Öztürk ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. M.Kemal Karatatar ile Milli Mutfak Hareketi için yapılması planlanan etkinlerle ile ilgili istişarede bulunulmuştur.
 
Ayrıca Çankırı'da 5 okulun bir araya gelmesiyle Milli Mutfak Hareketi Konferansı verilmiştir. 
 
Emeklerinden ve desteklerinden dolayı Genel Başkanımız Sn.Gökhan Tufan'a, Başdanışmanı Sn.Öner Çulfaz'a, İçanapafed Başkanı Sn.Emre Geyikci'ye, Çanpader Başkanı Sn.Eyüp Ölmez'e, ve Çanpader Dernek yönetimine teşekkür ederiz.
 
Taşpakon Genel Sekreterliği


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler