Çalışanım Değil, Yıllarca Yol Arkadaşım Oldular…

Çalışanım Değil, Yıllarca Yol Arkadaşım Oldular…

Paylaştığımız işimizi aşkla heyecanla ve mutlulukla yapıyoruz. Yemek yapıp sunmaktan öte bizim işimiz ve dostluğumuz.Her akşam yemek servisinden önce mutfakta hep bir selfimiz var...

Çalışanım Değil, Yıllarca Yol Arkadaşım Oldular…
Kaç çalışanın var diyorlar bilmiyorum diyorum. Sanırım hiç yok... 
Bir restoranım var ve her aksam aynı benim gibi yemeğini yapan, sunan dans eden, başka insanları tanımaktan mutlu olan, yüzleri hep gülen yol arkadaşlarım var benim. Tüm gün hiç bir konuda didişmeden duramasak da günün sonunda anlıyoruz ki birbirimiz olmadan da yapamıyoruz.
 
Paylaştığımız işimizi aşkla heyecanla ve mutlulukla yapıyoruz. Yemek yapıp sunmaktan öte bizim işimiz ve dostluğumuz.
Her akşam yemek servisinden önce mutfakta hep bir selfimiz var. Her akşam yaptığımız yemeği sunarken birlikte dans ediyoruz. Misafirlerimizle halay çekmeden olmaz. Birlikte yemek yiyip, çay içmesek, sohbet edip didişmesek o günü yaşanmış saymayız.
 
Abla gel artık özledik seni diyen kardeşlerim var en kıymetlisi:)
Hiç biri daha önce bir restoranda ne yemek yapmıştı, ne de servis. Çoğunun ilk profesyonel işi idi Cercis Murat Konağındaki hayatı. Okula gelir gibi gelip öğrendiler her şeyi. Şimdi ise fazla söze gerek yok.
 

19 yıl bitti. Dile kolay!
Diyeceğim o ki, benim isim tabak yapıp sunmaktan öte. Bunun duygunun ve gururun tarifi yok. Bir şef olarak yemeğin lezzetinin yani sıra tabağımın ne kadar insanın hayatını etkilediği benim için önemli. Mutfağının ve restoranımın duvarları yok! Sınır koyamadım hiçbir zaman. Sadece sayısını bilmediğim kadar, topraktan tabağa denk uzanan serüvende benimle olan bir çok yol arkadasım var.
 
Yolunuzu mutlaka Mardine düşürün sizi ağırlamaktan onur duyacağız.
 
Cercis Murat Konağı
Şef Ebru Baybara DEMİR


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler