Şef Fatih Demir; Tuz Ve Şekerin Azaltılmasına Destek

Şef Fatih Demir; Tuz Ve Şekerin Azaltılmasına Destek

"Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü" kapsa mında üyemiz “Şef Fatih Demir” Uşak Aşçılar ve Pastacılar..

Şef Fatih Demir; Tuz Ve Şekerin Azaltılmasına Destek
Türk Aşçı Haberleri Olarak “Taşpakon” resmi web sitesinden aldığımız bilgilere göre;
T.C.Sağlık Bakanlığı, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu ve Konfederasyonumuz arasında imza altına alınmış olan "Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü" kapsamında üyemiz “Şef Fatih Demir” Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği;
 
Uşak Lokantacılar Odası ve Uşak İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri bir araya gelerek alınacak tedbirler ile ilgili istişarede bulunurak kurumlar arasında iş birliği protokolü imzanlanmıştır. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Uşapader’e ve Uşak Lokantacılar Odasına teşekkür ederiz. "Taşpakon Genel Sekreterliği"
 
“Şef Fatih Demir” in de Tabiri ile;
Sağlık bakanlığının Türkiye genelinde başlattığı sağlıklı nesiller yetiştirmek yemeklerde tuz ve şeker oranını azaltmak için Uşak Sağlık İl müdürlüğümüz ile protokolumuzu imzaladık. Uşak ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Ege Aşcılar Ve Pastacılar Federasyonu başkanı
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak;
internet üzerinde yaptığımız bir araştırmaya göre “Şef Fatih Demir” in mutfağımız hakkındaki düşünceleri alttaki videolarda gururla sizlere sunmak istedik. Geleneksel Türk Mutfağı, Osmanlı Saray Mutfağı ve Osmanlı ve Türk Mutfağı ‘nın “Şef Fatih Demir” gibi Örnek Türk Şeflerine ihtiyacı vardır.
 
Türk Aşçı Haberleri Yönetimi olarak kendilerine Yöresel Yemekler ve Yöresel Mutfaklar adına yapmış oldukları bu güzel çalışmalarında başarılar dileriz.
 
 
 
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler