Şef Volkan Çalan: Mukarnas Hotelde 19 Mayıs Kutlamaları Coşkusu

Mutfak ve servis personelleri 19 mayısta yerli *ve yabancı turist lere 19 mayıs coşkusu..

Şef Volkan Çalan: Mukarnas Hotelde 19 Mayıs Kutlamaları Coşkusu 
TAH – Sadi GÜR 
Alanya bulunan mukarnas hotelde mutfak ve servis personelleri 19 mayısta yerli ve yabancı turistlere 19 mayıs coşkusunu yaşattı. Şef volkan çalan ve ekibi güne özel organizasyonları ile büyük beğeni topladı. 
 
 
Geleneksel Türk mutfağından yerli lezzetlerin süslediği açık büfelerde lezzet şöleni yaşandı. 
 
 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramının Anlamı Nedir?
Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmî bayramıdır.
 
 
19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bugün İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler