Taziye Mesajı

Taziye Mesajı

Sn. Zeki Açıköz'ün babası Sn. Çetin Açıköz'ün vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma yüce Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar dileriz..

Taziye Mesajı 
Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Sn. Zeki Açıköz'ün babası Sn. Çetin Açıköz'ün vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
 
Sn. Çetin Açıköz'ün Cenazesi Salı günü öğlene namazına mütakip Mengende Düzağaç köyünde defnedilecektir.
"Türk Aşçı Haberleri yönetimi"
 
Meslektaşım Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz'ün babası Çetin Açıköz'e yüce Allah'tan rahmet duası ile ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun...
"Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir"
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler