Mugafed Yönetim Kurulundan Aşçılık Camiasına Duyuru

Mugafed Yönetim Kurulundan Aşçılık Camiasına Duyuru

Amacımız ayrıştırma yapmadan beyaz ceket giyen tüm meslek taşlarımızla bir olmak beraber olmaktır gayemiz. Çünkü...

Mugafed Yönetim Kurulundan Aşçılık Camiasına Duyuru
 
Mutfak Sanatları ve Gastronomi Federasyonu 6 mesleki derneğin bir araya gelmesi ile birlikte 15 Nisan 2019 tarihinde resmi olarak kurulmuştur.
 
Kurulumdaki amaç vizyon mesleğimizle ilgili olarak sanatsal faaliyetlerde bulunmamdır.
 
Mugafed Yönetim Kurulundan Duyuru
 
Amacımız ayrıştırma yapmadan beyaz ceket giyen tüm meslektaşlarımızla bir olmak beraber olmaktır gayemiz. Çünkü ne kadar birlik beraberlik icinde olursak o kadar mesleki anlamda güçlü oluruz.
 
Kimseyi ötekileştirmeden kimseyi kimseden ayırmadan yapılan bütün projeleri birlikte yapmak ve mesleğimizi birlikte şeffaf şekilde  yönetmek icin kurulduk.
 
 
Kimse ile küskünlüğümüz, kırkınlığımız yoktur kapımız tüm camiamıza açık olup tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
 

Mugafed Yönetim Kurulundan Duyuru

 
Gelin birlik olalım beraber olalım mesleğimizi  kullanarak bir şey yaptığını söyleyen aşçılıkla hiç bir ilgisi olmayan kurumlara karşı bir olalım beyaz ceketimizin hakkını verelim kullanılmasına izin vermeyelim. 
 
Aşçılık Camiasına Saygılarımızla   
Mugafed Yönetim Kurulu
Federasyon başkanı Şef Salih Güney
Yardımcı Şef İsmail Özsoy
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler