Uluslararası Aşçılık ve Pastacılık Eğitimleri “USLA”

Uluslararası Aşçılık ve Pastacılık Eğitimleri “USLA”

Mutfak ekipmanları ve kullanımı, menü planlama, maliyet hesap lama, gıda ve hijyen güvenliği, satın alma, beslenme..

Uluslararası Aşçılık ve Pastacılık Eğitimleri “USLA”
Bir insanın hayatı boyunca ortalama olarak 65 bin saatini iş yerinde geçirdiğini biliyor muydunuz? Yapılan araştırmalara göre iş yerinde geçirdiğiniz zaman evdekinden oldukça fazla. Şanslı bir insansanız gençliğinizin baharında doğru mesleği bulmuş ve hayatınız boyunca 65 bin saat mutlu çalışacak nadir kişilerdensinizdir.
 

Peki istediğiniz mesleği yapmak için hala şansınızın olduğunu biliyor muydunuz? Mutfakta olmaktan heyecan ve mutluluk mu duyuyorsunuz? Yiyecek-içecek sektörüne meraklı mısınız? İçinizi kıpır kıpır yapan tüm bu duygular için profesyonel eğitim alacak zaman bulamıyor musunuz? O halde USLA’da hafta sonu grubuna katılarak alacağınız tüm gün eğitim ile profesyonel mutfak hayatına adım atabilirsiniz!
 

American Hospitality Academy’nin Türkiye’deki kampüsü olan USLA’da; uzman eğitmen şefler ile son teknoloji ile donatılmış profesyonel mutfaklarda ister aşçılık ister pastacılık ve ekmekçilik alanında yeni bir kariyer yaparak mutluluğun kapısını aralayabilirsiniz.
 

USLA’da Profesyonel Aşçılık veya Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimi alan öğrenciler ilk olarak mutfak sanatlarına giriş, mutfak ekipmanları ve kullanımı, menü planlama, maliyet hesaplama, gıda ve hijyen güvenliği, satın alma, beslenme, bıçak kesim teknikleri gibi temel konuları içeren teorik bir eğitim alıyorlar.
 

Profesyonel Aşçılık öğrencileri eğitimlerine stoklar, bağlayıcılar, temel soslar, tüm pişirme teknikleri, et ve kümes hayvanları kesim ve pişirme teknikleri, balık ve deniz mahsulleri ve pişirme teknikleri, sakatatlar, taze makarnalar, pirinç ve türevleri, soğuk mutfak, moleküler gastronomi ve son hafta pastacılık ve ekmekçilik ile temel aşçılık prensiplerinin her birine hâkim olarak mezun oluyorlar.
 

Aynı zamanda, Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik öğrencileri kurabiye çeşitleri, Türk tatlıları, pandispanya ve spongelar, klasik ve modern pasta yapım teknikleri, tart hamurları, cheesecake, pate a choux, merengue çeşitleri, donuk tatlılar, şeker pişirme, makaron, çikolata yazım ve dekor teknikleri , donmuş tatlılar, mayalı hamurlar, katmalı hamurların üretim ve işletme teknikleri, temel ekmek hamurları ve son hafta aşçılık ile temel pastacılık ve ekmekçilik alanında sektörde nitelikli olarak çalışmaya başlayabiliyorlar.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler