Alanya Belediyesinin Türk Mutfağına Katkıları Lineadecor İle Devam Ediyor

Alanya Belediyesinin Türk Mutfağına Katkıları Lineadecor İle Devam Ediyor

Şef Macit tarafından Sebzeli Çin Böreği, bahar salatası, Red Velvet Cake, Labneli Truf ve avokadolu tart yapılarak servise hazırlandı. lezzetli etkin...

Alanya Belediyesinin Türk Mutfağına Katkıları Lineadecor İle Devam Ediyor
TAH- Sadi GÜR  
 
Gastronomi sektöründe önemli bir işbirliği yaparak bir araya gelen Alanya Belediyesi ve Lineadecor Alanya firması mutfakta mutluluk pişirmeye devam ediyor.
 
Sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalarla halkın her kesiminin sevgisini kazanan Alanya Belediyesi, Geleneksel Türk Mutfağı, Modern Türk Mutfağı, Füzyon Mutfağıyöresel mutfaklar çalışmalarına ve avokado tanıtım çalışmalarına bir taraftan devam ediyor.
 
Lineadecor mutfağında da Şef Nur Macit ile oluşturulan Mutlu Pasta Atölyesi’nde birbirinden farklı lezzetler ortaya çıkıyor...
 
Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu lezzetli etkinlikte ortaya çıkan birbirinden güzel ve farklı pastalar katılımcılara uygulamalı olarak anlatılıyor.
 
Kursiyerler Sertifikalandırıldı
Şef Macit tarafından Sebzeli Çin Böreği, bahar salatası, Red Velvet Cake, Labneli Truf ve avokadolu tart yapılarak servise hazırlandı. 
 
Kursun tamamlanmasının ardından katılımcılara Etkinlik Katılım Belgeleri Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş ve Lineadecor Alanya Mağaza sahibesi Gülşah Ünal tarafından takdim edildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler