Turkish Do&Co'da Çalsan Şefler İçin Zor Günler Başlıyor

Turkish Do&Co'da Çalsan Şefler İçin Zor Günler Başlıyor

Türk Hava Yolları ile birlikte bir takım kararları alındığı ve bu kararların şeflere iletileceği öğrenilirken, yeni işten çıkarma -ların söz konusu olabileceği konuşulmaya başlandı.

Turkish Do&Co'da Çalsan Şefler İçin Zor Günler Başlıyor 
 
Türk Hava Yolları'nın ikram şirketi Turkish DO&CO'da şefler olağanüstü toplantıya çağrıldı.
 
AirportHaber'in edindiği bilgiye göre;
Turkish DO&CO İnsan Kaynakları tarafından şeflere bir bilgilendirme yapılarak Salı günü saat 10:00'da toplantı yapılacağı ve eksiksiz olarak katılım istendiği bildirildi.
 
Türk Hava Yolları ile birlikte bir takım kararları alındığı ve bu kararların Türk şeflerine iletileceği öğrenilirken, yeni işten çıkarmaların söz konusu olabileceği konuşulmaya başlandı.
 
Türk Hava Yolları ile Do&Co ortaklığındaki Turkish Do&Co'da, kısa dış hat uçuşlarında servis şefi uygulamasının kaldırılması ile 190 şefin işine son verildi.
 
Servis şeflerini bugün saat 10.00'da merkeze davet eden Turkish Do&Co, Türk Hava Yolları'nın aldığı karar doğrultusunda uçan şeflerle yollarını ayırmak zorunda kaldığını çalışanlara iletti.
 
THY'nin aldığı karar sonrası işten çıkarılmak zorunda kalınan uçan şefler büyük üzüntü yaşadı.
 
THY'nin uzun hatlardaki flying chef uygulamasının ise devam edeceği öğrenildi. THY'nin birçok kalemde aldığı tasarruf tedbirleri kararı sonrası ikramlarda kısıtlamaya gidilmiş, kısa dış hatlarda rakı, cin ve vodka ikramları da kaldırılmıştı. 
 
Bu arada AirportHaber'in edindiği bilgiye göre, işten çıkarılan uçan servis şeflerine, ihtiyaç olması halinde işe alımlarda ilk olarak kendilerinin tercih edileceği bilgisi de verildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler