Gastronomi Sektörünün Başarılı Ve Gizli Yüzleri

Gastronomi Sektörünün Başarılı Ve Gizli Yüzleri

Yurt ici ve yurt dışı mesleki fuar ve organizasyonalar da öğrenci ve mutfak sevdalısı olan şeflerimize edinilen deneyimleri ve bilgileri konuşmacı olarak anlatarak..

Gastronomi Sektörünün Başarılı Ve Gizli Yüzleri
Izmir  Saray Unlu Mamulleri, Saray Lokma ve Saray Catering  Sayın şef Metin Köroğlu 1990 senesinden bu yana aşçılık sektörü ve pastacılık sektörüne hizmet vererek mesleği en iyi şekilde temsil etmektedir.
 
Izmir'in geleneksel tadı olan lokmayı tanıtmak  ve catering hizmeti vererek;
firma  mutfağında hem istihdam sağlayarak hemde profesyonelce eğitim almak isteyen mutfak sevdalılarınada kapılarını her daim açık tutmaktadır.
 
Yaklaşık 30 yıllık mesleki deneyimle çeşitli özel ve Kamu Kurum Kuruluşlarında Milli Eğitime bağlı iş garantili kurslarda da mesleği yeni nesillere aktarmaya çalışmaktadırlar. 
 
Yurt ici ve yurt dışı mesleki fuar ve organizasyonalar da öğrenci ve mutfak sevdalısı olan şeflerimize edinilen deneyimleri ve bilgileri konuşmacı olarak anlatarak mesleki bilinci artırmak ve sahip olunan hakların kanunların üzerine giderek farkındalık yaratarak  çok fazla mesleki deformasyonu engellemek amacı ile mesleği mecburiyetlerden çıkarıp sahip olunması  gereken önemi vermek amacı ile;
 
Türk mutfağını ve pastacılık mesleğini öğretmek sevdirmek amacı ile şef Metin Köroğlu ve Sayın Şef Funda Yüksel hanımla birlikte sosyal sorumluluk projelerinde fuar ve tanıtım  organizasyonlarında danışmanlık hizmetide vererek mesleki gelişime ve sektöre yön vermeye devam etmektedir.
 
Yurt içinde  dernek ve federasyonların  kurulmasında öncülük eden şefimiz ayni zamanda kurucusu olduğu "Dünya Aşçılar Ve Pastacılar Eğitim  Derneği"  Kurucu başkanı şef Metin Köroğlu Kurucu üye  şef Funda Yüksel Kurucu üye  basın sözcüsü ve danışmanı sayın şef  Ceylan Büyükkaray  ile ve birçok profesyonel ekiple faaliyetlerini sürdürmektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler