Taşpakon Şubat Ayında'da Çalısmalarına Devam Etti

Taşpakon Şubat Ayında'da Çalısmalarına Devam Etti

Genç Şef Adayları Buluşması, Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Hazırlıkları Başladı, Adapader’den Çiğ Köfte İkramı, 2. Karadeniz...

Taşpakon Şubat Ayında'da Çalısmalarına Devam Etti 
 
Hoşgeldin Diyarbakır
Konfederasyonumuz yeni katılımlar ile büyümeye devam ediyor. Bu vesile ile Diyarbakır Aşçılar Pastacılar ve Kadayıfçılar Derneği'ne Taşpakon Ailesine hoşgeldiniz diyerek başarılar diliyoruz.
 
Taşpakon Eğitimler Serisi : Nevşehir
Taşpakon’a bağlı, İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Nevşehir Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından, Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “Uygulamalı Yemek Eğitimi” verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Nevapad'a, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
2. Karadeniz Bölgesi Liseler Arası Yemek Yarışması Tamamlandı
Taşpakon'a bağlı, Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve üyesi Bartın Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği ve Amasra Kaymakamlığı iş birliği ile Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde 8 il den toplamda 10 okulun katıldığı 2. Karadeniz Bölgesi Liseler Arası Yemek Yarışması düzenlemiştir. 
 
Yarışmada, Amasra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Karabük Meslek Eğitim Merkezî ikinci, Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Oğuzlar Çok Programlı Lisesi ise dördüncü olmuştur. Kazanan okullarımızı tebrik eder, emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyelerimiz Karapafed'e ve Bapapder'e, Amasra Kaymakamlığı'na ve Amasra M.T.A.L.'ye teşekkür ederiz.
 
Adapader’den Çiğ Köfte İkramı
Taşpakon’a bağlı, Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen “Sıra Gecesi Etkinliği” için “Çiğ Köfte” ikramında bulunulmuştur. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Adapader’e yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Hazırlıkları Başladı
3-5 Nisan 2020 tarihleri arasında bu yıl 8.’si düzenlenecek olan Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı hazırlıkları kapsamında Sheraton Grand Adana Hotel'de gerçekleştirilen toplantıya Taşpakon'u temsilen Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından katılım sağlanmıştır. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Adapader'e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Genç Şef Adayları Buluşması
Taşpakon'a bağlı, İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve üyeleri Konya Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Taşpakon Konya Gençlik Kolları ortak çalışması ile Konya Metro Toptan Market'te düzenlenen "Metro Genç Şef Adayları ile Buluşuyor" adlı etkinlik düzenlenmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı Konapad'a ve Taşpakon Konya Gençlik Kollarına, yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Taşpakon Genel Sekreterliği


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler