Taşfed Başkanı Sn. Bayram Özrek'ten Kamuoyuna Duyuru

Taşfed Başkanı Sn. Bayram Özrek'ten Kamuoyuna Duyuru

Dünya sağlık örgütü tarafından küresel salgın ilan edilen covid 19 virüsü toplum sağlığı kadar sosyal ve ekonomik yaşamda da hepimizi etkiliyor...

Taşfed Başkanı Sn. Bayram Özrek'ten Kamuoyuna Duyuru
Dünya sağlık örgütü tarafından küresel salgın ilan edilen covid 19 virüsü toplum sağlığı kadar sosyal ve ekonomik yaşamda da hepimizi etkiliyor. 
 
Biz aşçılar olarakta içinden geçtiğimiz bu süreci hep birlikte güçlü bir şekilde atlatmak için her halukarda önlemlerimizi almamız gerekmektedir. 
 
Sağlık güvenliğimiz için bütün çevremize sürekli olarak devamlılık sağlayacak şekilde uyarı mehiyetinde telkinlerde bulunmaya devam ediyoruz. 
 
Tüm dünya genelinde olduğu gibi TÜRKİYE’de de ne yazık ki bu virüsle mücadele edilmektedir.
 
Devletimiz ve sağlık bakanlığımız bizleri her konuda uyararak destek veriyor ve vermeyede devam ederek bütün imkanları ülkemiz genelinde bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar seferber etmiş bulunmaktadır. 
 
Lütfen sağlık bakanlığımızın uyarılarını dikkate alarak evde kalmada ısrarcı olalım ve bizi sevenlerin sağlığımızı riske ederek  üzülmesine  izin vermeden mutlu yaşamaya devam edelim.
 
"Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonu" olarak;
 
Sizi sevenleri üzmemek ve sevenlerinizden kopmadan yaşamak için “evde hayat vardır, hayat evdedir” sloganımızla tüm halkımızı evde kalmaya ve sağlıklı yaşamaya davet ediyoruz.
 
Bayram ÖZREK
Kamuoyuna saygılarımızla...
Türkiye Aşçılar Ve Şefler Federasyonu Başkanı "Taşfed"
                            


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler