“Abdullah Topcuol” Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur...

“Abdullah Topcuol” Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur...

Abdullah Topcuol'un ölümüne Derin Üzüntülerimizi Belirterek Merhum'a Allahtan Rahmet, Camiamıza, "Katsan" Çalışanları 'na, Ailesine Ve Sevdik...

Son Dakika!!! “Abdullah Topcuol” Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur...
Aşçılık camiasında Pastacılık sektörünün duayenlerinden Katsan Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (ovalette) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Topcuol'u kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. 
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak;
Abdullah Topcuol'un ölümüne Derin Üzüntülerimizi Belirterek Merhuma Allahtan Rahmet, Camiamıza, "Katsan" Çalışanlarına, Ailesine Ve Sevdiklerine Baş Sağlığı Dileriz...
 
Abdullah Topcuol'un Cenaze Namazı Hakkında Not;
Merhum Abdullah Topcuol'nun Cenazesi bugün (09.07.2020) Hz. Ebubekir Sıddık Camii'nde kılınacak ikindi namazı müteakip Kavaklı Yeni Mezarlığı'na defnedilecektir. 
 
"Sağlık Bakanlığının aldığı Koronavirüs tedbirler gereği cenazelere sadece birinci dereceden akrabalar katılacaktır." 
 
Abdullah Topcuol Kimdir?
Katsan Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1988 senesinde Abdullah Topçuol ve oğulları tarafından kurulmuştur. Abdullah Topçuol 1947 senesinde mesleğe başlamış ülkemizin en eski pasta ustalarındandır. 
 
Katsan Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. pastacılık alanındaki derin bilgi ve tecrübesinin ışığı altında bu sektöre getirdiği yeniliklerle kısa zamanda kendisini kanıtlamayı başarmıştır.
 
“Abdullah Topcuol” Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler