Mango Püreli Levrek Ceviche Nasıl Yapılır?

Mango Püreli Levrek Ceviche Nasıl Yapılır?

En iyi Latin Amerika lezzetlerinden Mango püreli levrek ceviche nasıl yapılır? Modern Türk mutfağında kullanılan ceviche pişirme...

Mango Püreli Levrek Ceviche Nasıl Yapılır?
Şef Durmuş Gökçeel
 
En iyi Latin Amerika lezzetlerinden Mango püreli levrek ceviche nasıl yapılır? Modern Türk mutfağında kullanılan ceviche pişirme tekniği son yılların en popüler balık yemekleri çeşitleri olmaya başladı.
 
Türk aşçı haberleri olarak araştırdık. ceviche ne demektir? ceviche hangi ülke mutfağına aittir? Ceviche & cebiche tekniği nerelerde kullanılır?
 
Ceviche ilk çıkış yeri olan peru'nun milli yemeği sayılabilecek bir yemektir.  Balığın veya diğer deniz ürünlerinin narenciye (ağırlıklı olarak da misket limonu) suyuyla marine edilmesi, ısıya gerek olmaksızın, sudaki asitle pişmesine dayanır. v ile b sıklıkla birbirlerinin yerine kullanılan harfler olduğu için, adı cebiche diye de geçer.
 
Mango Püreli Levrek Ceviche Nasıl Yapılır?İste Sizlere Modern Türk Mutfağında Ve Uluslararası Mutfaklarda Tecrübeleri İle Bilinen En Ünlü Türk Mutfağı Şeflerinden Şef Durmuş Gökçeel Kendi Yorumu İle Özel Yemek Çeşidi Olan Mango Püreli Levrek Ceviche Tarifini Mutfaklarınıza Getiriyoruz.
 
En Meşhur Latin Lezzetlerinden Mango Püreli Levrek Ceviche Nasıl Yapılır?
En İyi Deniz Ürünlerinden Mango Püreli Levrek Ceviche İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*     200 Gr Derisiz Jülyen Doğranmış Levrek Fileto
*     30 Gr Çeri Domates
*     30 Gr Doğranmış Kereviz Sapı
*     20 Gr Jülyen Doğranmış Kırmızı
*     4 Gr İnce Kıyım Kırmızı Meksika Biberi
*     25 Gr Jülyen Doğranmış Taze Rezene
*     50 Gr Lime Suyu
*     20 Gr Mango Püresi
*     ½ Adet Avakado
*     Tuz, Karabiber
 
Akdeniz Mutfağında Nefis Yemek Tariflerinden Mango Püreli Levrek Ceviche Yapılış Tarifi:
 
Tüm malzeme bir karıştırma kabında karıştırılır, 5-6 dakika sonra servise hazır olacaktır.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler