Kısıtlamalar Türkiye İçin Tatil Satışlarını Olumsuz Etkilendi

Kısıtlamalar Türkiye İçin Tatil Satışlarını Olumsuz Etkilendi

Türkiye turizm haberlerinde İstanbul operasyonları devam ediyor. Antalya programı neredeyse tamamen durduruldu. Tur operatörlerinin kararı...

Kısıtlamalar Türkiye İçin Tatil Satışlarını Olumsuz Etkilendi...
 
Türkiye'deki kısıtlamalar, Rusya'da Türkiye'ye dönük tatil satışlarını olumsuz etkiledi. Talep düşünce, tur operatörleri de uçuşlarını yeni duruma yeni duruma optimize etti.
 
Planlanan charter uçuşlar iptal ediliyor
 
Rusya'daki tur operatörleri Türkiye'deki resort bölgelere ve kayak merkezlerine dönük uçuşlarını bir süreliğine durdurdu veya iyice azalttı. Nedeni ise Türkiye'de devam eden koronavirüs önlemleri ve buna bağlı olarak otellerdeki spa'ların ve havuzların kapalı olması. Dahası, gastronomi turizminde kayak merkezlerinde teleferiklerin ve pistlerin kapatılması nedeniyle, kayak turları için planlanan charterlar da iptal edilmek zorunda kaldı.
 
Türkiye turizm haberlerinde İstanbul operasyonları devam ediyor...
 
Kısıtlamalar Türkiye İçin Tatil Satışlarını Olumsuz Etkilendi
Rus turizm haber portalı Tourprom'da yer alan habere göre, Rusya'dan İstanbul'a yapılan turların iptal edilip edilmeyeceği ise şu aşamada belli değil. İstanbul'a dönük tur programları, koronavirüs koşulları dikkate alınarak yapılmaya devam ediyor. Türkiyede gezilecek yerlerden İstanbul'a dönük satışların oldukça başarılı bir şekilde devam ettiği ve bunda uygun fiyatların temel rol oynadığı kaydedildi.
 
Antalya programı neredeyse tamamen durduruldu...
 
Kısıtlamalar Türkiye İçin Tatil Satışlarını Olumsuz Etkilendi
Antalya programının neredeyse tüm Rus tur operatörleri tarafından iptal edildiği bildirildi. Bunun nedeninin ise Türkiye'nin şu aşamada prensip olarak yabancı turist almayı istememesi olduğu belirtiliyor. Turistlerin Antalya'ya gelmek istediğini, ancak havuzların ve spa'ların kapalı olduğunu duyunca (ki kışın Antalya'ya çoğunlula bu nedenlerle geliyorlar) bundan vazgeçtiği ifade ediliyor.
 
Tur operatörlerinin kararı doğrumu?
 
Kısıtlamalar Türkiye İçin Tatil Satışlarını Olumsuz Etkilendi
Rus seyahat uzmanları, Türkiye uçuşlarının büyük oranda durdurulmasının sürpriz olmadığını belirtiyor. Dahası, tur operatörlerinin aldığı kararın doğruluğuna dikkat çekiyorlar. İstanbul gezi programları ise Anex, Pegas, TUI Rusya ve Coral gibi tüm tur operatörleri tarafından devam ettiriliyor. İstanbul uçuşları kapsamında Kapadokya, İzmir ve İstanbul turları oldukça düşük fiyatlarla satılıyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler