Gastronomi İlleri Bodrum'da

Gastronomi İlleri Bodrum'da

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yöresel ürünlerin tanıtıldığı en iyi fuar ve festivallerden "Gastronomi İlleri Bodrum'da" fuarının üçüncüsü düzenlendi. Yöresel ürünlerin tanıtıldığI...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yöresel ürünlerin tanıtıldığı en farklı fuar ve festivallerden "Gastronomi İlleri Bodrum'da" fuarının üçüncüsü düzenlendi.
 
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yöresel ürünlerin tanıtıldığı "Gastronomi İlleri Bodrum'da" fuarının üçüncüsü düzenlendi. İlçede daha önce Gümbet ve Konacık Mahallesi'nde ziyaretçilerini ağırlayan fuar, bu kez Turgutreis Mahallesi'nde kapılarını açtı. 
 
Gastronomi İlleri Bodrum'da
Türkiyede gastronomi haberlerinde de yer alan haberde;
 
Özel bir organizasyonla düzenlenen fuarda Gaziantep, Hatay, Erzurum, Trabzon, Balıkesir, Afyon, Elazığ, Adıyaman ve Ankara'nın da aralarında olduğu şehirlerin yöresel ürünleri ile hediyelik eşyalar tanıtıldı.
 
Gastronomi İlleri Bodrum'da
Fuarda, baklava, baharat çeşitleri, kebaplar, pekmez ve kuruyemiş çeşitleri, süt ve kozmetik ürünleri ilgi gördü.
 
Fuarın organizatörlerinden Mahmut Genç, turizm haberlerinde de yayınlanan çalışmada farklı yörelerin ürünlerinin bu fuarla bir araya geldiğini söyledi. Stant açanlar da ilginin artmasını beklediklerini söyledi. Turgutreis Mahallesi 4007 Sokak'taki bir otopark alanında açılan fuar, 6 Temmuz akşamı sona erecek.
 
Gastronomi İlleri Bodrum'da


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler