Pirinç Dürüm

Pirinç Dürüm

Pirinç dürüm nedir? Pirinç dürüm nasıl yapılır? Son zamanların yeni trendi Çiğ beslenme (raw food) çeşitleri 'nden pirinç dürüm evde yapılabilir mi? En iyi vejeter..

Pirinç dürüm nedir? Pirinç dürüm nasıl yapılır?
 
Son zamanların yeni trendi Çiğ beslenme (raw food) çeşitlerinden pirinç dürüm evde yapılabilir mi? En iyi vejeteryan yemeklerinden Pirinç dürüm yapabilmek için hangi malzemelere ihtiyaç vardır?
 
İşte sizlere Çiğ beslenme (raw food) uzmanı Çisem Çakır’dan 
 
En Farklı Vegan Yemeklerinden Pirinç Dürüm Tarifi:
 
Pirinç Dürüm İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*     100 Gr Karışık Yeşillik, Filiz, Sebze
*     3 Pirinç Kâğıdı
*     3 Yemek Kaşığı Kaju Peyniri
 
Pirinç Dürüm Yapılış Tarifi:
 
Pirinç kâğıtlarını 30 saniye boyunca bir tepside oda sıcaklığındaki suya batırın.
 
Sudan çıkardığınız kâğıtların üzerine yeşilliklerinizi ve kaju peynirini yerleştirin, yuvarlayarak rolu börek gibi sarıp şekil verin.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler