Gastronomi Dünyasının Başarılı Şefi İsmet Saz...

Gastronomi Dünyasının Başarılı Şefi İsmet Saz...

Şef İsmet Saz, Latin lokal lezzetleri ile unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Kuruçeşmedeki The Steeve’in şık dekorasyonu, açık hava...

Gastronomi Dünyasının Başarılı Şefi İsmet Saz;
 
The Steeve’in tapasları ile özlediğiniz Latin mutfağı yanı başınızda! Kuruçeşme’deki The Steeve’in şık dekorasyonu, açık hava terası ve manzarası ile birbirinden lezzetli Tapasları tatmaya değer.
 
Gastronomi dünyasının başarılı Şefi İsmet Saz, Latin lokal lezzetleri ile unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Kuruçeşme’deki The Steeve’in şık dekorasyonu, açık hava terası ve manzarası ile Tapas keyfi yaşamaya değer.
 
Gastronomi Dünyasının Başarılı Şefi İsmet Saz;The Steeve, başarılı mutfak Şefi İsmet Saz’ın kendine has bir dille yorumladığı çok özel Latin menüsü ile unutulmaz bir lezzet yolculuğu sunuyor.
 
The Steeve farkını ortaya koyuyor
 
The Steeve’de Şef İsmet Saz imzasıyla sunulan Tapaslar arasında; Chorizio Beans, Empanadas, Gazpacho, Enginar ve Ispanak Deep, Guacamole, Karnabahar Bomb, Patates Bravas lezzetleriyle eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Deniz Tarağı, İskenderun Karidesi, Karides Ceviche, Yengeç Burger, Karides Baklava gibi deniz ürünleri ile hazırlanan Tapaslar da The Steeve farkını ortaya koyuyor.
 
Tacoları parmak ısırtıyor
 
Tacoları ile de parmak ısırtan The Steeve’in özel olarak yorumlanan Taco çeşitleri arasında yer alan Hamsi Taco, Midye Taco, Kokoreç Taco Şef Saz’ın çok özel yorumuna en lezzetli örnekler olarak gösteriliyor.
 
Gastronomi Dünyasının Başarılı Şefi İsmet Saz;
Dana Bonfile, Ördek Roll, Steak Tartar, Paella, Ev yapımı makarnalar da The Steeve menüsünde özel bir yere sahip. Şef İsmet Saz imzası taşıyan menüsü The Steeve’i, aranan her lezzetin bulunabileceği özel bir mekâna dönüştürüyor.
 
Not: Haber fotoğrafı şef ismet sazı' ın instagram sayfasından alınmıştır.
 
Kaynak: ikicaybiriacik.com


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler