• Şef Tufan Akalın’dan Nefis ve Muhteşem Lezzetler

    Şef Tufan Akalın’dan Nefis ve Muhteşem Lezzetler

  • Şef Tufan Akalın’dan Nefis ve Muhteşem Lezzetler

    Şef Tufan Akalın’dan Nefis ve Muhteşem Lezzetler


Şef Tufan Akalın’dan Nefis ve Muhteşem Lezzetler

Modern Türk mutfağı lezzetlerinden Etli Pazı Dolması, Cafe De Paris Soslu Bonfile, Kuzu İncik, Dana Külbastı ve ve taze baharatlarla hazırlanan Tonight Köfte kalpleri...

Şef Tufan Akalın’dan Nefis ve Muhteşem Lezzetler...Şef Tufan Akalın’dan Nefis ve Muhteşem Lezzetler...
 
Tonight Otel'in Roof’unda yer alan Zebra, Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasının yanı sıra göz alıcı ambiyansı, zengin restoran menüsü ve kokteylleriyle öne çıkıyor.
 
Karaköy’e harika bir soluk getiren Zebra’nın Türk mutfağı şeflerinden Tufan Akalın’ın dokunuşlarıyla ortaya çıkan yepyeni ve ayrıcalıklı lezzetler damaklarda unutulmaz izler bırakıyor. 
 
Günün farklı saatlerinde rahat ve konforlu bir ortam için uğrayabileceğiniz Zebra’da, kahvaltıdan akşam yemeğine zengin bir menü var. 
 
Modern Türk mutfağı lezzetlerinden Etli Pazı Dolması, Cafe De Paris Soslu Bonfile, Kuzu İncik, Dana Külbastı ve ve taze baharatlarla hazırlanan Tonight Köfte kalpleri fethediyor.
 
Şef Tufan Akalın’dan Nefis ve Muhteşem Lezzetler...Mekanın iç dekoru da oldukça hareketli ve neşeli. Minimal çizgilerin, modern dokunuşlarla harmanlandığı dekorasyonda yoğun kullanılan, siyah, beyaz tonları ve zebra objeleri keyifli bir atmosfer sağlıyor. 
 
Pop art tabloların renk kattığı iç mimari, bu dokunuşlar sayesinde oldukça sıcak ve samimi bir ortamı yansıtıyor. 
 
Mekanın arka bölümünde konumlanan bar ise, keyifle sosyalleşecek ve sohbet edilecek konforlu bir alan sunuyor. 
 
Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları yemek sonrası ise geceye canlı DJ performansı ve kokteyllerle devam ediliyor. Akşam yemekleri için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler