Çikolata Ve Şekerden Elbisele Olur mu Demeyin!!!

Çikolata Ve Şekerden Elbisele Olur mu Demeyin!!!

Expo 2016 Fuar alanında 16 ülkeden 300'ün üzerinde yarışmacının katıldığı 2'nci Uluslararası Antalya Gastronomi Festivali'nde, birbirinden lezzetli yemekler ünlü şeflerin..

Çikolata Ve Şekerden Elbisele Olur mu Demeyin!!!
 
Uluslararası Antalya Gastronomi Festivali'nde çikolata ve şekerden elbiseler podyumda...
 
ANTALYA'da düzenlenen en farklı fuar ve festivallerden 2'nci Uluslararası Antalya Gastronomi Festivali'nde 4 kadın manken, çikolata ve şekerden yapılan elbiselerle podyumda yürüdü. Her biri için 12 kilo çikolata kullanılan elbiseler, ziyaretçilerden ilgi gördü.
 
Expo 2016 Fuar alanında 16 ülkeden 300'ün üzerinde yarışmacının katıldığı 2'nci Uluslararası Antalya Gastronomi Festivali'nde, birbirinden lezzetli yemekler ünlü şeflerin ve ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Festivalin en ilgi çekici etkinliği ise şeker ve çikolata defilesi oldu. 
 
Çikolata Ve Şekerden Elbisele Olur mu Demeyin!!!
Mankenler, tamamı çikolata ve şekerden yapılan elbiseleri giyerek podyumda yürüdü. Ziyaretçiler çikolata ve şeker elbiseli mankenleri cep telefonlarıyla görüntüledi.
 
12 Kilo Çikolata Kullanıldı
 
Akdeniz Şefler Kulübü Başkanı Bilal Yüreğir, çikolatadan elbise oluşturmanın oldukça zor olduğunu aktardı. Elbisenin imal sürecinde usta şeflerin görev aldığını belirten Yüreğir, “Vücut ısısını görünce eriyen bir formu var çikolatanın. Şeflerimiz çikolatayı çok başarılı işledi. 
 
Çikolata Ve Şekerden Elbisele Olur mu Demeyin!!!
2 aydır çikolatalar üzerinde hem terzilik hem de ustalık yaptık. Çok fikir yürüttük. 
 
Çikolata defileleri normalde elbiseler üzerine küçük çikolatalar yapıştırılarak yapılıyordu. Bizimki tamamen farklı. Elbisenin tamamı çikolatadan yapıldı. Yapım aşamasında 30 kilodan fazla çikolata kullanıldı. Elbiseler ise 12-13 kilo arasında çikolata içeriyor" dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler