Şef İbrahim Tunuslu Ve Ekibiden Lezzetli Yemekleri

Şef İbrahim Tunuslu Ve Ekibiden Lezzetli Yemekleri

Türk mutfağı şeflerinden İbrahim Tunuslu ve ekibinin, sadece tek bir ülke mutfağına bağlı kalmadan, dünya mutfaklarına yönelik çeşitlerle zengin bir menü oluşturduklarını belirtti...

Delta Hotels By Marriott Levent, lezzete odaklandı!
 
Ekim ayında misafirlerine kapılarını açan Delta Hotels By Marriott Levent, misafirlerinin damak tadından ödün vermeden lezzetli yemeklerin keyfini çıkarabilecekleri restaurantıyla ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.
 
Delta Hotels By Marriott Levent’in Genel Müdürü Yusuf Demir, “Misafirlerin kent otellerinden öncelikli beklentileri, sadece uygun lokasyon ve konforlu konaklama değil. Otel misafirleri aynı zamanda damak tadlarına hitap eden lezzetli ve sağlıklı yiyecekleri de bulabilecekleri, sosyal hayatlarından ödün vermeden keyifli bir ortamda yemek yiyebilecekleri kent otellerini tercih ediyorlar‘’ dedi. 
 
Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre Demir şöyle konuştu: 
 
“Otel restaurantımız, misafirlerimizin yanı sıra keyifli bir ortamda lezzetli yemekler yemek isteyen İstanbullular’a da açık. Biz otel yönetimi olarak, kent insanının günlük yoğun koşuşturma altında üstlendiği stresten kurtulması ve sosyalleşebilmesi için, restoranımızı İstanbul halkının da rahatlıkla dışarıdan gelebileceği bir lezzet ortamı olarak konumlandırdık.” 
 
Demir, Türk mutfağı şeflerinden İbrahim Tunuslu ve ekibinin, sadece tek bir ülke mutfağına bağlı kalmadan, dünya mutfaklarına yönelik çeşitlerle zengin bir menü oluşturduklarını belirtti. Restaurant’ta özellikle Türk mutfağını öne çıkarmayı arzu ettiklerini bununla birlikte Ortadoğulu misafirlerin yoğun olduğunu da göz önünde bulundurarak kebap çeşitlerinden zengin bir menü ile de hizmet sunduklarını ifade etti. 
 
Şef İbrahim Tunuslu Ve Ekibiden Lezzetli Yemekleri
Zamandan Kazandıran Hızlı Yemek Servisi: Business Lunch
 
Yusuf Demir, iş merkezlerinin bulunduğu bir bölgede faaliyet gösterdiklerini hatırlatarak, “Çevremiz plazalarla dolu. Buralarda çalışan binlerce kişi sıkışık zamanlarda öğle yemeklerini yiyebiliyorlar.  Bu nedenle onların zaman ihtiyacını göz önünde bulundurarak, lezzetten ödün vermeden bir çok çeşidi bir arada bulabilecekleri, uygun fiyatlı menülerden oluşan açık büfe “Business Lunch” uygulamasını hayata geçirdik.
 
Hızlı, pratik, sıcak- soğuk yemek çeşitleri ve içecek menüsünden oluşan bu açık büfe hizmetimizden dileyen misafirimiz paket servis alarak faydalanabilecekler” dedi.
 
Demir, mutfakta deneyimli bir ekibin elinden çıkan lezzetlerle fark yaratan en iyi restoranlardan olmanın haklı gururunu yaşadıklarını, her türlü organizasyona ev sahipliği yaparak bölgede önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını belirterek, 350-400 kişiye kadar her türlü bütçeye uygun catering hizmeti verebildiklerini de sözlerine ekledi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler