Balık Fiyatları Uçtu!!!

Balık Fiyatları Uçtu!!!

Karadeniz hamsisi var, onun da kilosu 35 ile 40 lira. Balıkhanemize istavrit ve kolyoz bolluğu var, onların fiyatları biraz uygun. İstavritin kilosu 25 lira. Fırtınanın dinmesi durumunda balık fiyatlarının biraz..

Balık Fiyatları Uçtu!!!
 
Bandırma' da üç gündür etkili olan fırtına deniz yolu ulaşımını olumsuz etkilediği gibi, fırtına balık halini de olumsuz etkiledi. Balık haline gelen balık miktarının az olması etiketlere de yansıdı.
 
Hamsinin kilosunun 60 lirayı bulduğunu belirten balıkçı Barış Yıldız, "Havalar estiğinden dolayı balık fiyatları biraz yüksek. Üç gündür fırtına sebebiyle kayıkla denize açılamıyor. Yerli Marmara hamsisi kilosu 60 lira. 
 
Karadeniz hamsisi var, onun da kilosu 35 ile 40 lira. Balıkhanemize istavrit ve kolyoz bolluğu var, onların fiyatları biraz uygun. İstavritin kilosu 25 lira. Fırtınanın dinmesi durumunda su ürünlerinde balık fiyatlarının biraz aşağı düşmesini bekliyoruz. Havalar estiği için balık fiyatları maalesef biraz yüksek" diye konuştu.
 
Balıkçılar fırtınanın dönmesini beklerken, Meteoroloji yetkililerince fırtınanın 1 veya 2 gün daha etkili olacağının tahmin edildiği belirtildi. Bu arada, fırtına sebebiyle Bandırma - Yenikapı arası feribot seferleri de iptal edildi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler