Şef Fatih Ulucan Kimdir?

Şef Fatih Ulucan Kimdir?

Eğitim hayatım ve tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma, bir takımda yer alma ve birlikte üretebilmeyi öğrenme fırsatım oldu. Bu nedenle takımınıza kolaylıkla adapte olacağımı düşünü...

Şef Fatih Ulucan Kimdir?
 
Ben  2003 yılı Yalvaç anadolu otelcilik ve turizm meslek lisesi mutfak bölümü mezunuyum.
 
Çalışma hayatımda Antalya bölgesinde bulunan otel ve cafelerde çalışma fırsatlarım oldu.
 
Şu anda Kıbrıs'ta Limak cyprus otelde kısım şefi olarak görev yapmaktayım.
 
Eğitim hayatım ve tecrübelerim doğrultusunda farklı insanlarla birlikte çalışma, bir takımda yer alma ve birlikte üretebilmeyi öğrenme fırsatım oldu. Bu nedenle takımınıza kolaylıkla adapte olacağımı düşünüyorum.
 
Yeni şeyler öğrenmeyi, yeteneklerimi geliştirmeyi çok önemsiyor, bu amaçla insan ilişkilerinin öğreticiliğinden faydalanmak gerektiğini düşünüyorum. 
 
Guruptaki değerli şeflerle bilgi alışverişinde bulunmak benim için bu nedenle çok önemli.
 
Euro Toques Türkiye Avrupa Aşçılar Birliği
 
Şef Fatih Ulucan Kimdir?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler