Turizm Ve Gastronomi Sektörü 'ne Hizmetimiz Devam Ediyor

Turizm Ve Gastronomi Sektörü 'ne Hizmetimiz Devam Ediyor

Çünkü biz Türkiyenin tek resmi kurumuyuz ve her geçen gün dev, yetenekli, tecrübeli ekimizle daha da büyüyoruz. Gece gündüz demeden en zor şartlar da özellikle iş bulma konu..

Turizm Ve Gastronomi Sektörüne Hizmetimiz Devam Ediyor
 
Değerli dostlarım !
 
Euro Toques Türkiye Milli Takım Yönetimindeki: 
 
Euro Toques Türkiye  yönetimimizle, yurtdışı ve yurtiçi lezzet ve gastronomi çalışmalarımızla, Almanya'da çalışmaları süren, "Turkisches Zentrum für Gaumenfreude e.V (ve tüm Avrupa ülkeleri ve bağlı bulunan eyaletlerindeki) Euro Toques Türkiye oluşumlarımızla; 
 
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, yeni yılda Gıda, Gastronomi, Turizm ve bağlantılı sektörlere hizmet etmeye devam ediyoruz. 
 
Euro Toques Türkiye oluşumuzla (*) sizleri yanımızda olmaya davet ediyorum .
 
Çünkü biz Türkiyenin tek resmi kurumuyuz ve her geçen gün dev, yetenekli, tecrübeli ekimizle  daha da büyüyoruz. Gece gündüz demeden en zor şartlarda özellikle iş bulma konusunda tüm meslektaşlarımızın yanında olan ve parmaklarla gösterilecek tek oluşumuz. 
 
Sizlerinde bildiği gibi yurtdışı ve yurtiçinde sayısız üye olanımız ile üyemiz olmayan tüm meslektaşlarımıza yardım edip iş konusunda kucak açtığımız aşikardır. 
 
Eğer ki konfederasyonlar, federasyonlar ve dernekler iş konusunda meslektaşlarına yardımcı olamıyorlarsa, haklarını savunamıyorlarsa boş yere reklam yapmamızın hiç bir anlamı yoktur. 
 
Bu oluşumların kuruluş amacı yardımcı olmak özelliğini taşımalıdır. 
 
Euro Toques Türkiye Yönetimi ile Milli takımımız; din, dil, ırk, renk ayırımı yapmadan Hz. Mevlananın kapısı gibi her kese kapısı açıktır .
 
Bu bağlamda ;
 
YENİ YIL' ın bizlere, ailemize, sevdiklerimize, ülkemize ve Dünyaya öncelikle; Sağlık, afiyet, bereket, mutluluk ve huzur getirmesi dileklerimle 2022 yılınızı şimdiden kutlarım... 
 
Aşçılık camiasına Selam, Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum.
 
Euro Toques Türkiye Milli Takım Direktörü 
Culinary Executive Chef 
Mevlüt Beşaltı
 
Turizm Ve Gastronomi Sektörüne Hizmetimiz Devam Ediyor


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler