• Geleceğin Şefleri Yarışmalara Başarıları İle Damga Vurdular

    Geleceğin Şefleri Yarışmalara Başarıları İle Damga Vurdular

  • Geleceğin Şefleri Yarışmalara Başarıları İle Damga Vurdular

    Geleceğin Şefleri Yarışmalara Başarıları İle Damga Vurdular


Geleceğin Şefleri Yarışmalara Başarıları İle Damga Vurdular

Gastronomi Takımı, Lise Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması, Yılın En İyi Lisesi kategorilerinde altın madalya-kupa, pratik ekip kategorisinde altın madalya, Gençler Pratik..

Geleceğin Şefleri Yarışmalara Başarıları İle Damga Vurdular
 
Nuh Çimento MTAL Gastronomi Takımı 18. İstanbul Mutfak Günleri’nde başarılarına bir yenisini daha ekleyerek ödülleri sildi süpürdü. 
 
Türkiye ve dünya mutfak kültürüne yeni şefler kazandıran ve Türk mutfağını dünyaya tanıtan İstanbul Mutfak Günleri’nde Okul Müdürü Ahmet Süleyman Toktaş ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi ve Türk mutfağı şeflerinden Fatma Zehra Atasever liderliğindeki Nuh Çimento MTAL ekibi, 16 altın, 6 gümüş, 13 bronz madalya, 44 sertifika, 2 kupa ve 1 altın tava ödülü kazandı.
 
Türkiye Gastronomi Haberlerinde De Yer Alan Bilgilere Göre Geleceğin Şefleri Yarışmalara Damga Vurdular...
 
Nuh Çimento MTAL Gastronomi Takımı, Lise Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması, Yılın En İyi Lisesi kategorilerinde altın madalya-kupa, pratik ekip kategorisinde altın madalya, Gençler Pratik Ekip kategorisinde altın madalya-altın tava, Orijinal Türk Yemeği, 
 
Geleceğin Şefleri Yarışmalara Başarıları İle Damga Vurdular
Makarna, Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Makarna, Özel Yetenekli Çocuklar kategorilerinde altın madalya, Sebze Oymacılığı Takım Yarışması ve Gençler Pratik Ekip kategorilerinde Gümüş Madalya, Pratik Ekip, Gençler Pratik Ekip, yemek yarışmalarında Lise Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması, Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı, Lise Düzeyi Okulları Ana Yemek, 
 
Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Balık, Pratik Gençler Pizza ve Pide kategorilerinde de bronz madalya olmak üzere; 16 altın, 6 gümüş, 13 bronz madalya, 44 sertifika, 2 kupa ve 1 altın tava ile Kocaeli’ye döndü. Okul Müdürü Ahmet Süleyman Toktaş; ekibe, ortaya çıkan gurur tablosu  için tebrik ve şükranlarını ifade ederken takımın yarışmaya damga vurduğunu söyşledi. 
 
Toktaş ayrıca, ekibin başarısı Nuh Çimento MTAL ailesine büyük bir mutluluk yaşattığını ilimiz için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler