Yemek Yarışmaları En Başarılı Olanları Tescilliyor...

Yemek Yarışmaları En Başarılı Olanları Tescilliyor...

Yemek yarışmalarına katılan Ebrar AKÇAY ve Hüseyin Bora ÖZTÜRK ana yemek tabağı kategorisinde altın, Bekir AKKAŞ ana yemek tabağı kategorisinde gümüş, Özge ALTUN ve...

Yemek Yarışmaları En Başarılı Olanları Tescilliyor...
 
21-25 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen, 51 ülke ve 1200 katılımcının yarıştığı uluslararası gastronomi yarışmasında dereceye giren  öğrenciler ödüllendirildi.
 
En iyi fuar ve festivallerde Türkiye gastronomi haberlerinde yer alan bilgilere göre, Kaymakamlıktan yapılan açıklama şöyle;
 
En önemi Yemek yarışmalarına katılan Ebrar AKÇAY ve Hüseyin Bora ÖZTÜRK ana yemek tabağı kategorisinde altın, Bekir AKKAŞ ana yemek tabağı kategorisinde gümüş, Özge ALTUN ve İlyas KESKİN tatlı tabağı kategorisinde bronz madalya kazanmışlardır.
 
Yemek Yarışmaları En Başarılı Olanları Tescilliyor...
Öğrencilerimize ödülleri Ak Parti Ordu Milletvekili Sn. Şenel YEDİYILDIZ, Ünye Kaymakamımız Sn. Ayhan IŞIK ve Belediye Başkanı Sn. Hüseyin TAVLI tarafından takdim edildi. Yarışmaya katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz”.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler