TAPB Kırıkkale İl Temsilciliğine Şef Hüseyin Şipal Getirildi.

TAPB Kırıkkale İl Temsilciliğine Şef Hüseyin Şipal Getirildi.

Geleneksel ve yöresel Anadolu mutfağı çalışmalarıyla ve Türkiye'nin unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri dalında ilk olan bir belgesel film de çeken şef şunlardan..

TAPB Kırıkkale İl Temsilciliğine Şef Hüseyin Şipal Getirildi...
 
Türkiye aşçılık kurumlarından TAPB (Türkiye aşçılar pastacılar birliği) Kırıkkale il temsilciliği  görevine şef Hüseyin ŞİPAL getirildi.
 
Geleneksel ve yöresel Anadolu mutfağı çalışmalarıyla ve Türkiye'nin unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri dalında ilk olan bir belgesel film de çeken şef şunlardan bahsetti.
 
2022 yılında vakıf olmayı planladığımız birliğimizin asıl amacı, geleneksel Türk mutfağının tüm branşlarında ki ürünlerini yeni yetişen gastronomi öğrencilerine, sahada, mutfaklarda, işletmelerde hizmet veren meslektaşlarımıza, evde amatörce bu işi yapan beyaz cekete sevdalı herkese Türk mutfağı ve gelişmiş dünya mutfaklarını aslına uygun olarak anlatıp gerektiği durumlarda uygulamalı eğitimler verip sahaya eğitimli şefler sunmaktır.
 
Sektörümüzde ve aşçılık mesleğinde alttan eğitimli donanımlı aşçıların çok az yetiştiği şu zamanlarda, bizler koşulsuz her kişi kurum ve kuruluşa eğitim vermeye bildiklerimi paylaşmaya hazırız...
 
TAPB Kırıkkale İl Temsilciliğine Şef Hüseyin Şipal Getirildi.
Birliğimize her kesimden katılım ve destekler inanılmaz şekilde devam etmektedir.. Bir çok akademisyenin dışında yönetim kadromuz aşağıda belirtmiş olduğumuz şeflerden oluşmaktadır.
 
* Şef Hüseyin ŞİPAL
* Şef Recep KILINÇ
* Şef Murat BEDİR
* Şef Burcu TAŞAN
* Şef Hüseyin KARAKOÇ
* Şef Abdullah GÖZACAN
* Şef Berfin HASRET
* Sef Adem ULAŞLI
* Şef Yahya ADSIZ
* Şef Fatih Can VURANKAYA
* Şef İsa BAYRAM
* Şef Zafer Can PAK
* Şef Ali REEDER
 
Şef Hüseyin Şipal açıklamasının devamında ;
AHİ EVRAN Hazretlerinin esnaf, sanat ve usta çırak ilişkisi rehberimiz, öğretisi yolumuzdur...
 
Her Şey Bu Meslek İçin, Her Şey Beyaz Ceket Aşkı İçin. Dedi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler