Şef İsmet Saz'dan Steeve'de

Şef İsmet Saz'dan Steeve'de "Yenilikçi Lezzet"

İstanbul’un en gizemli manzara -sına sahip Kuruçeşme’de yer alan Steeve by İsmet Saz, şehre yeni bir soluk getiriyor ve ‘Anatolian Tapas Bar’ konsepti ile kapılarını misafirleri için..

Şef İsmet Saz'dan Steeve'de "Yenilikçi Lezzet"
 
Gastronomi dünyasından Foodmoodmagazine sayfasının haberine göre, Dünyaca ünlü yemek şefi ve Bronco, Steeve gibi restoranların yaratıcısı olan İsmet Saz; en özel tatlarıyla müdavimlerini Steeve by İsmet Saz’da ağırlıyor.
 
Şehrin lezzet avcıları için yeni ve seçkin bir alternative olan The Steeve by İsmet Saz’ın ‘Karidesli Baklavası’nın şöhreti ise sınırları aştı.
 
Karidesli Baklava’nın şöhreti sınırları aştı
 
İstanbul’un en gizemli manzarasına sahip Kuruçeşme’de yer alan Steeve by İsmet Saz, şehre yeni bir soluk getiriyor ve ‘Anatolian Tapas Bar’ restoran konsepti ile kapılarını misafirleri için aralıyor. Merak uyandıran menü seçkisi ve reçeteleriyle dikkat çeken mekan; 
 
Şef İsmet Saz'dan Steeve'de "Yenilikçi Lezzet"
Ünlü şefin Amerika’da çalıştığı sırada New York Times Gazetesi için hazırladığı ‘Karidesli Baklava’ tarifiyle yenilikçi lezzet arayışında olanların radarına giriyor.
 
2022 Gastronomi trendlerinde Gastronomi dünyasına kazandırdığı yenilikçi markalarıyla adından söz ettiren İsmet Saz için en önemli kriterlerden biri; Türk mutfağını doğru tanıtabilmek. 
 
Bunun için şehri ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin hem geleneksel hem de özgün tarifleri deneyimlemesine özen gösteren ünlü şef, lezzetli bir yemeğin tamamlayıcısı olan özel mixler ve kokteylleri de en özel şekilde sunuyor.
 
Şef İsmet Saz'dan Steeve'de "Yenilikçi Lezzet"
Keyifli dekorasyonu, dinamik ve yetenekli ekibi, lezzetli menüsü ve alkol seçkisiyle misafirlerine unutulmaz ve damak tadı yüksek bir akşam vaad eden Steeve by İsmet Saz haftanın yedi günü hizmet veriyor.
 
Özel menü tadımları, kapalı grup etkinlikleri ve yakın zamandaki  yılbaşı programıyla dikkat çeken ve en iyi restoranlardan olan mekan için rezervasyon yapılması gerekiyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler