Şef Muzaffer Yılmaz Kimdir?

Şef Muzaffer Yılmaz Kimdir?

1990 yılında kesin dönüş yaptım. Yurtdışında 18 ülkenin aşçısıyla mutfak şefi olarak çalıştım. Döndüğümde İstanbul’da 1990 yılında Etilerde çok ünlü restoranlar zincirine koordinatör olarak başladı..

Şef Muzaffer Yılmaz Kimdir?
 
Değerli meslektaşlarım ben uzun yıllar mutfak müdürlüğü yapmaktayım, aslen bolu, yeniçağa’ dan muzaffer yılmaz.  Askerden önce İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla bölgelerinde çıraklık, ustalık devresini geçirdikten sonra askere gittim .askerlik dönüşü 1978 de yurtdışına çıktım.
 
1990 yılında kesin dönüş yaptım. Yurtdışında 18 ülkenin aşçısıyla mutfak şefi olarak çalıştım. Döndüğümde İstanbul’da 1990 yılında Etilerde çok ünlü restoranlar zincirine koordinatör olarak başladım fodue restoran. 1991 clup turan prenses otelin açılışını yaptım. 1992.
 
1996 sorgun Manavgat da now hotelde çalıştım. 1996 da danışmanlığını yaptığım kemer Tekirova  bölgesinde bulunan hotel kaplan paradaise hotelde 15 sene çalıştım. 2016.2011. kapandıktan sonra ayrıldım.
 
2012.2014 Fantasya delux Çamyuvada çalıştım. 2015. Grant ring hotel de çalıştım. 2016 kemer merkezde ambassador otelde çalıştım. 2016/ 2017  rıxos zincirinin yurt dışı otel operasyonlarında 2 ayrı ülkede otel açtım. 
 
2018  den beri grup hane familiye otelde devam etmekteyim. Öğrenmeye ve öğretmeye devam ediyorum. Sizlerden ricam bu mesleğe saygılı olalım, birbirimize dürüst olalım, mesleğimizi sevin. 
 
Meslektaşlarınıza saygılı davranın... 
 
Yeni katılan gençlerimize mesleğimizi sevmesini aşılayın, onları mesleğe küstürmeyin. Ben bir yemek uzmanı olarak tavsiyelerim bunlardan ibarettir. 
 
İşinizi aşkla bağlanarak, zevk alarak sevginizle yapın bütün ülkem aşçılarını canı gönülden sevgi ve saygıyla kucaklıyor sağlıklı bol kazançlı sorunsuz bir sezon geçirmenizi diliyorum. 
 
Euro Toques Türkiye Avrupa Aşçılar Birliği !
Euro toques Türkiye ailesine katılmaktan mutluyum...
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler