Şef Şükran Demircan Kimdir?

Şef Şükran Demircan Kimdir?

Yöresel yemeklere ve gizli kalmış yemek kültürümüzü günümüze taşıma konusunda ciddi çalışmalar yapmaktayım. Bu konuyla alakala uluslararası Şükran Şef'ten yöresel Türk mutfağı adı altında bir kitap..

Şef Şükran Demircan Kimdir?
 
1980 Şanlıurfa doğumluyum. Üç çocuklu, aktif mesleğin içinde olan ve mesleğinin aşığıyım. 
 
Yöresel yemeklere ve gizli kalmış yemek kültürümüzü günümüze taşıma konusunda ciddi çalışmalar yapmaktayım. Bu konuyla alakala uluslararası Şükran Şef'ten yöresel Türk mutfağı adı altında bir kitap çıkarttım.
 
 Şu an ikinci kitabımın çalışmasını bitirdim, tasarım ve basım aşamasına getirdim. 
 
Kitap konusunda benden hiç desteğini esirgemeyen derneğim İSGAD ailesine müteşekkirim. 
 
Mesleğimin 12.yıllık bölümünü Antalya, Manavgat'da  çeşitli otel, restoran ve cafelerde sıcak şefi, sous şefi ve sıcak asistanı olarak geçirdim. 
 
Şu an halen özel bir şirkette çalışmaktayım. 
 
Mesleğimi severek ve isteyerek yapmaktayım. İstanbul Gastronomi Aşçılar Derneği'nde  İsgad Şanlıurfa Temsilcisi görevini ifa etmekteyim. 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler