Şef Mehmet Sevim Kimdir?

Şef Mehmet Sevim Kimdir?

2005/2007 yılları arasında istanbul Büyükçekmece albartros restoran da Mustafa şefi olarak çalıştım. 2010/2013 Antalya, Alanya jasmin gold otel restoran da mutfak şefi olarak çalıştım. 2018 yılında master...

Şef Mehmet Sevim Kimdir?
 
01.1974 Adıyaman Dogumluyum. 15.10.1986 aşçılığa başladım.
 
1997- 2002 yıları arasında Tatlıses turistik sosyal tesislerinde usta başı olarak  çalıştım.
 
2005/2007 yılları arasında istanbul Büyükçekmece albartros restoran da Mustafa şefi olarak çalıştım. 2010/2013 Antalya, Alanya jasmin gold otel restoran da mutfak şefi olarak çalıştım.
 
2018 yılında master chef'lik ünvanına sahip oldum. Son 2019 itibari ile bir çok devlet üniversiteleri, özel üniversiteler mesleki yeterlilik kurumları ve milli eğitim bakanlığına bağlı özel ögretim kurumlarında ulusal eğitim koordinatörlüğü ve eğitim danışmanlığı görevi yapmaktayım. 
 
Ayrıca Murat Baykut başkanın isteği ve ricası üzerine İSGAD  ailesine katıldım ve İstanbul Gastronomi Aşçılar Derneği Onursal başkanlığı görevini yapmaktayım.
 
Sevgi ve saygılarımla. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler