Milli Gururumuz Ve Milli Şefimiz

Milli Gururumuz Ve Milli Şefimiz "Burcu Aktaş" Kimdir?

Özellikle bu yüzden istiyorum ki insanların bu yetenekleri çok daha erken keşfedilsin, çok daha erken dünyaya duyulsun isimleri. Bu yüzden bu tarz oluşumlara, gerçekleştirilen..

Milli Gururumuz Ve Milli Şefimiz "Burcu Aktaş" Kimdir?
 
1987 İzmir/Ödemiş doğumluyum. 2009 yılında öğretmenlikle mesleki hayatım başlamış oldu, ama branşımın sanattan, el emeğinden tamamen uzak olması sebebiyle sanırım farkında olmadan bir arayış içerisine girdim.
 
Kızımın ilk doğum günü pastasını yapınca aradığımın bu olduğunu anladım. Hem eğlenceli, hem de bir o kadar lezzetli bir heyecan.. 
 
Öyle bir heyecandı ki ; küçük bir bebeğe bakarak, aynı zamanda  sabahlara kadar pasta yapmaktan hiç uyumayarak sabah işe gidip 40 çocuğa ders anlatmak bile beni  yormuyordu. 
 
Gezdiğim resim dergisindeki bir kadın portresine hayran hayran bakarken bile " Bunun pasta hali ne güzel olur ama.." diye iç geçirdiğim olurdu.. yani nereye baksam pasta görürdüm diyebiliriz.
 
Tek pişmanlığımsa böyle bir yeteneğim olduğunu 30 yaşımda keşfetmiş olmamdı Yaklaşık 5 yıldır da o bitmeyen heyecanla arada o kaybettiğim zamanları kapatmaya çalışıyorum.
 
Özellikle bu yüzden istiyorum ki insanların bu yetenekleri çok daha erken keşfedilsin, çok daha erken dünyaya duyulsun isimleri. Bu yüzden bu tarz oluşumlara, gerçekleştirilen organizasyonlara çok önem veriyorum. Farkındalık oluşturalım istiyorum. 
 
Bu yüzden burdayım ve en ufak bir katkım bile olabilirse ne mutlu bana.
 
Tabi bu arada başarı kısmından da kısaca bahsedelim (ki zaten henüz çok kısa. Şimdilik sadece tek bir yarışmaya katılabildim. 
 
EXPO 2021 Dünya Helal Zirvesi Uluslararası Aşçılık Şampiyonası'nda yaptığım büst pastam ile ilk altın madalyamı kazandım çok şükür.
 
Bunun tadını aldıktan sonra da bu yarışma heyecanlarından kopabilir miyim artık, bilmiyorum.
 
E ama ne demişler, "30 undan sonra pastacı olanı şeker hamuru paklar."
 
Bu yüzden yorulmadan, enerjimi heyecanımı ve iyi niyetimi hiç kaybetmeden hayallere koşmaya devam... 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler