Șef Turgut Çetin Kimdir?

Șef Turgut Çetin Kimdir?

6 yıl bir yerde çalışıp kalfa oldum. Askerliğim geldi ve vatani görevimi bursa Uludağ ordu evinde şef asker olarak vatani görevimi bitirdim.1988 yılında Antalya Turizm otelciliğe başladım. Çeşitli otellerde...

Șef Turgut Çetin Kimdir?
 
Ben 1966 ağrı doğumluyum. İlk Öğretimimi Denizli'de okuyup daha sonra 1979 yılında okulu bitirip 1980 yılında lokantada çırak olarak işe başladım.
 
6 yıl bir yerde çalışıp kalfa oldum. Askerliğim geldi ve vatani görevimi bursa Uludağ ordu evinde şef  asker olarak vatani görevimi bitirdim.1988 yılında Antalya Turizm otelciliğe başladım. 
 
Çeşitli otellerde en üst pozisyonlarda ustalık yaptım. On yıla yakında kendi isletmemi çalıştırdım. Emekli oldum. Halen elit bir restoranın şefliğini yapıyorum.
 
Ayrıca yurtdışında mevlüt şef ile bir sürü büyük organizasyonlarda jüri olarak yer aldım. Bu çatı altında beni düşünerek kucak açan değerli şefim mevlüt Beşaltı’ya teşekkürlerimi sunuyorum.
 
 Bundan sonra çalışmalarımız Euro Toques Türkiye Birliği çatısı altında Denizli Profesyonel Aşçılar Derneği olarak devam edecektir.
 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Birliği...
 
Yaşasın Euro Toques Türkiye Milli Takımı...
 
Günden Güne Emin Adımlarla Büyüyen Euro Toques Türkiye Birliğine Denizliden Katılım Son Hızıyla Devam Edecektir.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler