Şef Burcu İyice Kimdir?

Şef Burcu İyice Kimdir?

1988 yılında İzmir'de doğdum. İki çocuk annesi bir öğretmenim.Üniversite yıllarım boyunca birçok otelde görev aldım. Bu dönemde sektöre olan ilgim arttı, işin mutfağına girmiş oldum. Evde kaldığımız dö..

Merhabalar;
 
Ben Burcu İyice. 1988 yılında İzmir'de doğdum. İki çocuk annesi bir öğretmenim.Üniversite yıllarım boyunca birçok otelde görev aldım. Bu dönemde sektöre olan ilgim arttı, işin mutfağına girmiş oldum. 
 
Evde kaldığımız dönemlerde şeker hamuru ile tanıştım ve butik pastalar üretmeye başladım.Şekerden masalsı dünyalar yaratmak kuşkusuz işimin en sevdiğim yanı. Yolun henüz başında iken bir tasarımım altın madalya ile ödüllendirildi.
 
Bu yolda hayallerimi gerçekleştirme fırsatı sunan Euro Toques Türkiye Birliği ailesine teşekkür ederim 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler