DİA Yazılım’dan Restoranlara Getir Yemek Entegrasyonu

DİA Yazılım’dan Restoranlara Getir Yemek Entegrasyonu

DİA Getir Yemek Entegrasyonu ’nda kampanya yaptıklarını da sözlerine ekleyen Onay, “Restoranlara Nisan ayı boyunca %20 indirimli Getir Yemek Servis Entegrasyonu sunacağız..

DİA Yazılım’dan Restoranlara Getir Entegrasyonu
 
DİA Yazılım, online satış pazarında hızla büyüyen Getir Yemek’te var olmak isteyen restoranlara entegrasyon hizmeti sunuyor.
 
DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, her işletmenin ve çalışanın kolaylıkla kullanabileceği DİA Getir Yemek Entegrasyonu ile restoranlara destek olduklarını belirterek, “Getir Yemek çok büyük hızla büyüyen bir online kanal. Getir Yemek’te yer almak isteyen işletmeler için hazırladığımız DİA Getir Yemek Entegrasyonu, gelen siparişlerde manuel işlemleri sıfırlayıp, zaman kaybını önlüyor. 
 
Bununla beraber olası hataların önüne geçmeyi sağlarken, iş gücünü azaltıyor ve dolayısıyla personelin motivasyonunu artırmaya yardımcı oluyor. Üstelik restoranlar, DİA Getir Yemek Entegrasyonu’nu kullanmaya, herhangi bir kurulum yapmadan saniyeler içerisinde başlayabilecekler” dedi.
 
DİA Yazılım’dan Restoranlara Getir EntegrasyonuDİA Getir Yemek Entegrasyonu’nda kampanya yaptıklarını da sözlerine ekleyen Onay, “Restoranlara Nisan ayı boyunca %20 indirimli Getir Yemek Servis Entegrasyonu sunacağız. Siparişleri entegre edip, paket serviste güçlenmek artık çok kolay olacak” şeklinde konuştu.
 
Onay ayrıca, DİA Getir Yemek Entegrasyonu ile yapılacak işlemleri de; ürünleri kategori bazlı listeleme, resim ekleme ve fiyatlandırma, alınan siparişleri anlık olarak sistemde görüntüleme, online ödeme entegrasyonu, teslimat takibi, müşteri bilgileri takibi, satış analizleri, web sitesiyle sistem arasında anlık haberleşme ve diğer modüllerle entegrasyon sağlama olarak sıraladı.
 
DİA Yazılım AŞ: 2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan, birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli uluslararası Ar-Ge projelerinde yer alarak sürekli Ar-Ge yeteneğini geliştirmektedir. 
 
Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı olarak, muhasebeden üretime, stok-depo yönetiminden diğer tüm satış ve satın alma süreçlerine kurumların iş süreçlerine verimlilik ve hız katmayı amaçlayarak yola çıkmıştır. Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş özel bir altyapı üzerinde ve bulut teknolojisi ile çalışan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmakta ve KOBİ'lerin maliyetlerini düşürmekte, verimliliklerini arttırmaktadır.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler