Yiyecek Fotoğrafı Kebabiyana İsimli Fotoğraf Birinci Oldu

Yiyecek Fotoğrafı Kebabiyana İsimli Fotoğraf Birinci Oldu

İngiltere’de düzenlenen Pink Lady Yılın Yiyecek Fotoğrafçısı 2022 yarışmasında ‘Sokak Yiyeceği’ dalında Debdatta Chakraborty, “Kebabiyana” isimli fotoğrafıyla birinci..

Pink Lady Yılın Yiyecek Fotoğrafı“Kebabiyana” İsimli Fotoğraf Birinci Oldu...
 
Kebap satıcısı fotoğrafına birincilik: Pink Lady Yılın Yiyecek Fotoğrafıçısı yarışması 2022
 
İngiltere’de düzenlenen Pink Lady Yılın Yiyecek Fotoğrafçısı 2022 yarışmasında ‘Sokak Yiyeceği’ dalında Debdatta Chakraborty, “Kebabiyana” isimli fotoğrafıyla birinciliği aldı. Ödülü getiren fotoğrafta dumanlar içinde kebap yapan bir adam görülüyor.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde ve Ntv kültür ve sanat haberlerinde de yer alan bilgilere gör, Hindistanlı Chakraborty, Keşmir Vadisi’nde bulunan Sri Nagar kentindeki bir ara sokakta çektiği ve kebap yapan bir adamı gösteren fotoğrafı İngiltere’de ‘Sokak Yiyeceği’ dalında birinciliği aldı.
 
Pink Lady Yılın Yiyecek Fotoğrafı“Kebabiyana” İsimli Fotoğraf Birinci Oldu
İkincilik ödülünü, Bangladeşli fotoğraf sanatçısı Syed Mahabubul Kader’in Dakka’da yağmur altında meyve satıcısını gösteren fotoğrafı “Kentte Yağmur” aldı.
 
Pink Lady Yılın Yemek Fotoğrafçısı yarışması ilk defa 2011'de başladı. 
 
Profesyonel ve profesyonel olmayan, yaşlı ve genç herkese açık olan Ödüller, dünyanın dört bir yanından yemek fotoğrafçılığı ve filmlerinde en iyileri seçiyor. 2011'den beri 96 ülkeden 80 binden fazla fotoğraf ve film ödüllere katıldı. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler