"Tam Altın" Ödüllü Yemek Yarışmasına Nasıl Katılınır?

İpekyolu Belediyesi, Van ilinin zengin mutfak kültürünün yerel ve ulusal alanda tanıtılması için Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 16 Ekim 2022 Pazar günü saat...

 
"Tam Altın" Ödüllü Yemek Yarışmasına Nasıl Katılınır?
 
Van'da 'Tam Altın' ödüllü yöresel yemek yarışması yapılacak! İşte başvuru tarihi ve şartları Van'ın İpekyolu Belediyesi Van Evi Önü’nde ödüllü “Van Yöresel Yemek Yarışmaları” yapacak. Üç kategoride yapılacak olan "Tam Altın" Ödüllü Yemek Yarışmasında dereceye girecek 1’inciye tam altın, 2’nciye yarım altın, 3’üncüye de çeyrek altın ödül olarak verilecek.
 
İpekyolu Belediyesi, Van ilinin zengin mutfak kültürünün yerel ve ulusal alanda  tanıtılması için Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 13.00’de Van Kalesi, Van Evi Önü’nde ödüllü  “Van Yöresel Yemek Yarışması” yapacak. 
 
Geleneksel Türk mutfağında yöresel mutfaklar üzerine yapılacak yarışmada “1 Ana Yemek”, “1 Çorba” ile “1 Tatlı” olmak üzere üç kategoride yapılacak olan yarışmada dereceye girecek 1’inciye tam altın, 2’nciye yarım altın, 3’üncüye de çeyrek altın ödül olarak verilecek. Ayrıca aşçı haberleri ve mutfak haberlerinde de yer alan bilgilere göre, mansiyon ödülü almaya hak kazanan yarışmacılara ise tencere seti ve yemek seti hediye edilecek. 
 
Van Yöresel Yemek Yarışması’na katılmak isteyenler,  27 Eylül 2022 – 13 Ekim 2022 tarihleri arasında; İpekyolu Belediyesi’nin (ipekyolu.bel.tr) internet sitesinin duyurular bölümünde yer alan başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılabilecekler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler