Şef Ugur Filiz Kimdir?

Şef Ugur Filiz Kimdir?

Yöresel ve geleneksel mutfak tarzımızı fine dining şeklinde sunuyoruz. Menülerimiz günlük topladığımız ve balıkçının getirdiği ürünler ile oluşturup misafirlerimize sunuyoruz. Babam' da Aşcı, çekirdek...

 
Şef Ugur Filiz Kimdir?
 
Merhaba ben ugur filiz 27 yaşındayım şu anda ülkenin önde gelen butik otelinde mutfak şefliği yapmaktayım Perdue hotel Faralya mesleğe çok küçük yaşlarda başladım.
 
Babam' da Aşcı, çekirdekten yetişip kendimi geliştirdim daha önce Ramada hotel mutfak şefliği ondan önceleri bodrumda cape Bodrum sous chef olarak çalıştım.
 
Şef Ugur Filiz Kimdir?
Şu anda çalışmış olduğum yerde yapmış olduğumuz yemekler tamamen organik ve otelimizin bahçesinde yetişiyor.
 
Onun dışında deniz ürünleri tekneler yolu ile otelin iskelesinden alınıp günlük olarak işliyoruz.
 
Şef Ugur Filiz Kimdir?
Yöresel ve geleneksel mutfak tarzımızı fine dining şeklinde sunuyoruz. Menülerimiz günlük topladığımız ve balıkçının getirdiği ürünler ile oluşturup misafirlerimize sunuyoruz.
 
16 odaya hizmet ediyoruz modern Türk mutfağı anlayışına sahip ve organik ürünlere bağlı bir şefim. Bir çok yapmış olduğum lokal lezzetleri kendimce yorumlamaktan zevk alıyorum. 
 
Şef Ugur Filiz Kimdir?
Genelde Akdeniz mutfağı ağırlıklı ürünlerimiz var.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler