Yoğurtlu Bulgur Köftesi

Yoğurtlu Bulgur Köftesi

Bu güne kadar evde Yoğurtlu Bulgur Köftesi yaptınız mı? Evde Yoğurtlu Bulgur Köftesi yapmak için hangi malzemeler gereklidir? Türk aşçı haberleri olarak En beğenilen köfte tariflerinden videolu Yoğurtlu Bulgur Köf..

 
Yoğurtlu Bulgur Köftesi nasıl yapılır? Bu güne kadar evde Yoğurtlu Bulgur Köftesi yaptınız mı? Evde Yoğurtlu Bulgur Köftesi yapmak için hangi malzemeler gereklidir? Türk aşçı haberleri olarak En beğenilen köfte tariflerinden videolu Yoğurtlu Bulgur Köftesini araştırdık.
 
İşte sizler için beğendiğimiz "hünerli kadınlar" kanalından yöresel mutfaklarımızın en iyi lezzetlerinden Yoğurtlu Bulgur Köftesi tarifi...
 
Asla Bir Tabak Yetmez, Yoğurtlu Bulgur Köftesi Nasıl Yapılır 
 
En sevlen lezzetlerden Yoğurtlu Bulgur Köftesi için kullanılan Malzemeler:
 
*   2 su bardağı köftelik bulgur
*   2 su bardağı su,
*   1 tane yumurta,
*   1 çay kaşığı tuz,
*   1 çay kaşığı kimyon,
*   2 yemek kaşığı un, 
*   yarım su bardağı su(yoğururken kullanmak için),
 
En beğenilen köfte tariflerinden Yoğurtlu Bulgur Köftesini Haşlamak için:
 
*   1 litre su,
*   1 tatlı kaşığı tuz,
 
En eski lezzetlerden Yoğurtlu Bulgur Köftesi Sosu için:
 
*   1 çorba kaşığı bitkisel yağ,
*   1 tatlı kaşığı tereyağı,
*   1 çay kaşığı kırmızı biber,
*   3-4 tane ceviz
*   Süzme yoğurt,
*   tuz,
 
Yoğurtlu Bulgur Köftesi yapılış tarifi...
 
İnşallah bu tarifi sizde dener ve beğenirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. Yeni videolarım dan haberdar olmak için kanalıma ücretsiz abone olmayı ve zil simgesine dokunarak bildirimleri açmayı unutmayın. Hoşcakalın.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler