Gastronomi Yıldızları Alanya 'da Buluştu

Gastronomi Yıldızları Alanya 'da Buluştu "Hidayet Kızıları"

Gastronomi Yıldızları Derneği Başkanı ve Türk mutfağı şeflerinden Hidayet Kızıları, Tafed Akdeniz Bölge Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu ve duayen ustalar ve başarılı şefler..

 
Türkiye Aşçılar Federasyonu'na bağlı Gastronomi Yıldızları Derneği Alanya'da üyelerine ve meslektaşlarına seminer düzenledi. Seminerde California cevizinin faydaları ve cevizle ilgili yapılabilecekler, yemekler tatlılar, cevizin kullanım alanları ile ilgili bilgiler verildi. 
 
Gastronomi Yıldızları Alanya 'da Buluştu "Hidayet Kızıları"
Etkinliğe Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz, Gastronomi Yıldızları Derneği Başkanı ve Türk mutfağı şeflerinden Hidayet Kızıları, Tafed Akdeniz Bölge Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu ve duayen ustalar ve başarılı şeflerden Zekai Ademir, Fikret Yıldız, Bilal Ünal, Ramazan Özkaya, bölgemizdeki değerli şeflerden Eshabil Karaman, Bekir Ayyıldız, Hasan Şahin, Muhammed Karaöz, Volkan Çalan, ve daha ismini sayamadığımız yaklaşık 139  şef katıldı. 
 
Gastronomi Yıldızları Alanya 'da Buluştu "Hidayet Kızıları"
Etkinlikte Avakadolu California Cevizli Peynir Ezmesi ve California Cevizli Çikolata katılımcılara sunuldu. Seminerde ayrıca her katılımcıya birer Aşçı ceketi, katılım sertifikası ve hediyeler verildi.
 
Türk aşçı haberleri olarak edindiğimiz bilgiye göre, Utopya Otel şefi Bayram Kuru ve ekibinin yapmış olduğu öğlen yemeğinden sonra aile fotoğrafı çekilerek etkinlik sona erdi.
 
Gastronomi Yıldızları Alanya 'da Buluştu "Hidayet Kızıları"
"Her Şey Alanya İçin"
 
Gastronomi Derneği Başkanı Hidayet Kızları, yaptığı açıklamada; "Bölgemizde bu tür etkinlikler, yarışmalar, televizyon programları ve şehir turları 2023 planlarımızda hazırdır. Üye olan, olmayan herkese derneğimiz kapılarını sonuna kadar açıyor. Yeter ki meslek adına beyaz ceketli arkadaşlar olsun, her şey mesleğimiz ve yaşadığımız Alanya için." dedi.
 
Gastronomi Yıldızları Alanya 'da Buluştu "Hidayet Kızıları"


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler