Altın Kepçe Ödülleri Dağıtıldı

Altın Kepçe Ödülleri Dağıtıldı

Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Aşçılar Derneği işbirliğiyle düzenlenen “6. Alanya Belediyesi Altın Kepçe...

Altın Kepçe Ödülleri Dağıtıldı
Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Aşçılar Derneği işbirliğiyle düzenlenen “6. Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması” dün akşam düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 3 günlük dev organizasyonun ardından şefler, jüri üyeleri ve sponsorlar altın kepçe ve ipek kozası tablolarla ödüllendirildi.
 
Sunucu ve yemek yazarı Elif Korkmazel’in sunumuyla Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Belediye Birim Amirleri, Altın Kepçe Aşçılar Derneği (AKPAD) Başkanı Fatih Saray, AKPAD Onursal Başkanı Mustafa Nail Özden, STK temsilcileri, yarışmaya katılan aşçılar, gurmeler, jüri üyeleri, sponsorlar, yemek bloggerları ve vatandaşlar katıldı.
 
Alanya Belediyesi Ve Altın Kepçeye Tebrik Yağdı
Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Aşçılar Derneği işbirliğiyle düzenlenen 6. Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’nın ödül töreninde katılımcılardan Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Aşçılar Derneğine tebrik yağdı. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ve AKPAD Başkanı Fatih Saray’ın konuşmasını alkışlayan katılımcılar böyle bir organizasyonun düzenlenmesine destek veren başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere AKPAD’a, ALTİD’e, ana sponsor Öztiryakilere, diğer sponsorlara ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. 
 
Altın Kepçe Ve İpek Kozası Tablo Hediye Edildi
Ödül töreninde jüri üyelerine, gurmelere, sponsorlara ve yarışmaya destek veren STK temsilcilerine Alanya Belediyesi tarafın hazırlanan yöresel yemek kitabı, ipek kozası tablo ve AKPAD tarafından hazırlanan altın kepçe hediye edildi. 
 
Aşçılık camiasında en güncel mutfak haberleri ve  son dakika aşçı haberlerinde yer alan haberde Başkan Yücel’e Romanya’dan Gastronomi Diploması Türkiye’yle birlikte 7 ülkenden toplam 615 aşçının yarıştığı organizasyonda yapılan yemekleri İsrail, Filistin, Yunanistan, Romanya, Makedonya ve Brezilya’dan gelen jüri üyeleri de değerlendirdi. Organizasyona hayran kalan Romanyalı jüri üyesi Pauleugen Siserman, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e “Gastronomi ve Misafirperverlik” Diploması verdi.
 
5 Kategoride 615 Aşçı Yarıştı
3 gün süren organizasyonda Yöresel Yemekler, Display, Profesyonel Şefler, Lise Düzeyi Öğrenciler ve Üniversite Düzeyi Öğrenciler olmak üzere 5 kategoride toplan 615 aşçı yarıştı. 27-28-29 Ekim tarihleri arasında Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışta yemekler usta şefler, gurmeler, tv yemek programcısı ve yerel katılımcılardan oluşan jüri tarafından hem lezzet hem de sunum açısından değerlendirmeye alındı.
 
Üyeler 3 gün boyunca yemeklerin tadına bakıp hem lezzet hem de görsel sunumları için puan vererek yarışmanın en iyi aşçılarını belirledi. Yarışmaya, İsrail, Filistin, Yunanistan, Romanya, Makedonya ve Brezilya’dan da aşçılar katıldı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler