Şehrin Meksikalısı

Şehrin Meksikalısı "Ranchero"

Meksikalı & Türk bir ailenin işlettiği Ranchero Restoran’ın dekorasyonu ve ambiyansı tamamen yenilenen ve daha da büyüyen Nişantaşı şubesi dışında İstanbul’da Suadiye, Watergarden Avm ve Büyük..

Yerine sığmayan Şehrin Meksikalısı, Nişantaşı şubesini bir kez daha genişletti
 
Ranchero, Milli Reasürans içinde büyümeye devam ediyor
 
Okyanus ötesinin Aztek ve Mayalara uzanan köklü tarihini, renkli kültürünü ve meksika mutfağı ve dünya mutfakları arasında apayrı bir yere sahip birbirinden özel lezzetlerini ülkemize taşıyan “Şehrin Meksikalısı”, Milli Reasürans Çarşısı içindeki şubesini büyütmeye devam ediyor. 
 
Şehrin Meksikalısı
İlk açıldığında küçük bir dükkanda hizmet veren Ranchero, geçen sene yeni açıkhava barı ve yemek alanları eklediği Nişantaşı şubesini bir kez daha genişletti. 
 
Mekan, dekorasyonu da tamamen yenilenen şubesinde, orjinal Meksika yemekleri ve birbirinden özel kokteylleri yanında Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları DJ performansı eşliğinde misafirlerini ağırlıyor. 
 
Meksikalı & Türk bir ailenin işlettiği Ranchero Restoran konsepti, dekorasyonu ve ambiyansı tamamen yenilenen ve daha da büyüyen Nişantaşı şubesi dışında İstanbul’da Suadiye, Watergarden Avm ve Büyükyalı Fişekhane ile Ankara’da Maidan, One Tower Avm ve Atakule şubeleri bulunuyor. 
 
Şehrin Meksikalısı
“Şehrin Meksikalısı” Ranchero, sahip olduğu özel ambiyansı kadar, tamamen orjinal yemek tariflerine sadık kalarak hazırlanan geleneksel yiyecek & içecek menüsüyle de lezzet tutkunlarına farklı bir deneyim yaşatıyor. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler