Tavuk ve Hindi Fiyatları...

Tavuk ve Hindi Fiyatları...

Türk aşçı haberleri olarak gastronomi haberlerinde edinmiş olduğumuz tavuk fiyatları ve hindi fiyatlarında, 2-2,5 kiloluk bütün hindinin fiyatı 150-200 TL bandında değişiyor. Özel Yılbaşı menülerinde ise...

 
Tavuk 'mu Hindi'mi?
 
Yılbaşı akşamlarının vazgeçilmezi tavuk ve hindiler;
 
balık porsiyonlarını gölgede bırakıyor. Kasaplarda ise küçük boyuttaki tavuk 110 TL`den başlarken hindi etinin kilosu ise 50-60 TL`den başlıyor. 
 
Türk aşçı haberleri olarak gastronomi haberlerinde edinmiş olduğumuz tavuk fiyatları ve hindi fiyatlarında, 2-2,5 kiloluk bütün hindinin fiyatı 150-200 TL bandında değişiyor. 
 
Tavuk 'mu Hindi'mi?
Kıymanın kilosu ise 200 TL. Özel Yılbaşı menüleri ve Yılbaşı sofralarında balık tercih edenlerin ise;
 
çinakop ve çupra için 120, karides için 100, sardalye için 40 TL`yi gözden çıkarması gerekiyor. Yılın bu zamanları en çok satılan hamsinin ise kilosu 70 TL. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler