Şef Aytekin Erdoğan; Tecrübe ve Gastronomi kriterleri

Şef Aytekin Erdoğan; Tecrübe ve Gastronomi kriterleri

Konferansa konuşmacı olarak katılan Şef Aytekin Erdoğan, tecrübelerinden bahsederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Gastronomide belli kriterlerin olduğunu...

 
Şef Aytekin Erdoğan; Tecrübe ve Gastronomi kriterleri
 
Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından Reha Kora konferans salonunda “Gastronomide Zirveye Yolculuk” konferansı gerçekleştirildi.
 
Türk aşçı haberleri olarak ünlü Türk mutfağı şeflerinden Aytekin Erdoğan'ın gastronomi konferansı hakkında edinmiş olduğumuz bilgilere göre,
 
Konferansa konuşmacı olarak katılan Şef Aytekin Erdoğan, tecrübelerinden bahsederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Gastronomide belli kriterlerin olduğunu ve ekip olarak çalışmak gerektiğini söyleyen Erdoğan, şunları söyledi: 
 
“Yurt içinde belli bir tecrübe edinmişseniz ve kendinizi modern mutfak tarzında geliştirmek istiyorsanız yurtdışına çıkmanızı tavsiye ederim. Avrupa’da belli ülkeler var. 
 
Şef Aytekin Erdoğan; Tecrübe ve Gastronomi kriterleri
İskandinav ülkeleri gastronomi anlamında daha öncü… Avrupa’nın belli ülkelerinde gastronomi anlamında Türk mutfağını da bilmeleri güzel duygu... 
 
Bizim gençlerimiz anne babalarında gördükleri aşçılık eğitimleri ve mutfak sanatlarını zaten orada sergiledikleri zaman bir artı olarak hanenize işliyor. Şeflikte ilerlemek istiyorsanız; yeni teknikler, yeni ürünler araştırmalısınız.” Konferans soru cevabın ardından sona erdi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler