Glutensiz Kurabiye Tarifi

Glutensiz Kurabiye Tarifi

Evde Glutensiz kurabiye yapmak için neler gereklidir? Glutensiz kurabiye yapmanın püf noktası nelerdir? Bağışıklık sistemimizde Glüten nedir, zararları nelerdir? Çölyak hastaları için mükemmel bir lezzet. Kek ve Kurabiye...

 
Glutensiz kurabiye nasıl yapılır? Evde Glutensiz kurabiye yapmak için neler gereklidir? Glutensiz kurabiye yapmanın püf noktası nelerdir? Bağışıklık sistemimizde Glüten nedir, zararları nelerdir?
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak araştırdık, Çölyak hastaları için mükemmel bir lezzet: Glutensiz kurabiye tarifi...
 
Çölyak hastalığı tedavilerinde ve glütene karşı intoleransı olan kişilerin programlarında tercih edilen ve son zamanlarda oldukça popüler hale gelen glütensiz beslenmeye uygun tarif...
 
İşte hem kendinize hem de misafirlerinize hazırlayacağınız leziz glütensiz kurabiye tarifi...
 
Glutensiz Kurabiye Tarifi
En Faydalı Kek Ve Kurabiye Tariflerinden Glutensiz Kurabiye Tarifi
Çölyak Hastalarının Vazgeçilmez Lezzetlerinden Glutensiz Kurabiye İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
* 200 Gr. Tereyağı (Oda Sıcaklığında)
* 1 Tane Yumurta
* Yarım Su Bardağı Pudra Şeker
* 2 Yemek Kaşığı Kakao
* 2 Çay Kaşığı Vanilya
* 2 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
* 2 Yemek Kaşığı Nutella
* Yarım Su Bardağı Pirinç Unu
* Yarım Su Bardağı Mısır Unu
* Aldığı Kadar Glütensiz Un (2 Su Bardağı Kadar)
 
Glutensiz Kurabiye Üzeri İçin:
 
Glutensiz Kurabiye Tarifi
İstenilen ek malzeme (tarifte ezilmiş ceviz, hindistan cevizi, Antep fıstığı ve şeker kullanıldı)
 
Glutensiz Kurabiye Yapılış Tarifi;
 
Un hariç, diğer malzemeleri karıştırma kabına alın, elinizle karıştırın, ve unu azar azar ilave ederek yumuşak ama ele yapışmayacak bir hamur hazırlayın. 
 
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayın. Hamuru şekillendirdikten sonra istediğiniz ek malzemeye bandırın tepsiye dizin. 
 
İsterseniz sade pişirip servisten önce üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz. Bütün hamur bu şekilde hazırlanır ve 180 derecelik fırında 20- 25 dakika pişirilir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler