İzmit Kadın Girişimciler Merkezinden Dayanışma

İzmit Kadın Girişimciler Merkezinden Dayanışma

En başarılı girişimci Kadınlarımız kendi ayakları üzerinde durma 'ları ve kendi kazançlarını sağlamaları gayesiyle faaliyet 'lerini sürdüren İzmit Kadın Girişimciler Merkezi..

 
Kocaeli'de İzmit Kadın Girişimciler Merkezi'nde (İZGİM) kadınlar üretirken aralarındaki dayanışma da büyümeye devam ediyor. 
 
Üretimi sürdüren kadınlar İzmit'e yerleşen depremzede kadınları da aralarına davet ediyor. 
 
En başarılı girişimci Kadınlarımız kendi ayakları üzerinde durmaları ve kendi kazançlarını sağlamaları gayesiyle faaliyetlerini sürdüren İzmit Kadın Girişimciler Merkezi'nde kadınlar üretmeye devam ediyor. 
 
Ünlü markalarla yapılan iş birlikleri ile kadınlara kazanç sağlayan İZGİM, yeni girişimcilerin yanı sıra 1 yılını dolduran eski girişimcilerden de söz verildiği üzere toplu siparişlerde destek alıyor. 
 
İZGİM'de kazanç sağlamanın dışında kadınlar arasında dayanışma ve iş birlikleri de güçleniyor. 
 
Depremzedeleri davet ediyor Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından tüm birimleriyle harekete geçerek deprem bölgesine yardımlarını ulaştıran İzmit Belediyesi, depremden etkilenen ve İzmit'e gelen kadınları da İZGİM Atölyelerinden faydalanması ve kendi kazançlarını sağlamak amacıyla İZGİM'e davet ediyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler